Oyun orijinal kanka değil mi?Arkadaşlar ilk indirdiğimde sorunsuz çalışıyordu, 1 gün önce oyunu açtım oyunda sorun var gibi geldi, sonraki gün açılmadı açılmıyor. Bunun çözümü nedir?
Muhtemelen öyledir ama hata falan almıyorlar çözemedim. Genellikle "can't find 800x600x32 video mode" hatası alınıyor bu oyunda.Oyun orjinal kanka değil mi?
Daha demin ki mesajı neden değiştirdiniz hocam?Muhtemelen öyledir ama hata falan almıyorlar çözemedim. Genellikle "can't find 800x600x32 video mode" hatası alınıyor bu oyunda.
onu ben almadım kanka bende varMuhtemelen öyledir ama hata falan almıyorlar çözemedim. Genellikle "can't find 800x600x32 video mode" hatası alınıyor bu oyunda.
denedimOyunun dosya konumunu açıp gta_sa.exe'ye sağ tıklayıp uyumluluk kısmından "bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu" seçeneğini tikleyip oradaki seçenekleri tek tek deneyin belki sorun bu şekilde çözülür.
0yun 8nd8r v8p ten indirdimOyun orijinal kanka değil mi?
Oyun satılmıyor diye hatırlıyordum ama Steam'de olduğunu farkettim bir anlık dalgınlık çok takmayın insanlık haliDaha demin ki mesajı neden değiştirdiniz hocam?
Anladım. Madem malum yol ile indirdiniz indirmişken güvenilir YouTuber'lar dan bakacaksınız.onu ben almadım kanka bende var
denedim
0yun 8nd8r v8p ten indirdim
Oyun zaten satılmıyor. Definitive Edition versiyonları satılıyor. Onlar da çok pahalı.Oyun satılmıyor diye hatırlıyordum ama Steam'de olduğunu farkettim bir anlık dalgınlık çok takmayın insanlık hali![]()
Doğrudur ama sonuçta aynı oyun hocam. Crack yollardan indirilen oyunlarda genellikle tüm DLC'ler falan oluyor yani aynı oyundur muhtemelen.Oyun zaten satılmıyor. Definitive Edition versiyonları satılıyor. Onlar da çok pahalı.
ilk indirdiğimde sorunsuz açılıyordu şuan açılmıyorAnladım. Madem malum yol ile indirdiniz indirmişken güvenilir YouTuber'lar dan bakacaksınız.
Oyun zaten satılmıyor. Definitive Edition versiyonları satılıyor. Onlar da çok pahalı.
Ancak madem malum yollarla indiren var hataları da çok görmesin değil mi?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.