GTA San Andreas açılmıyor

Tyrex00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk indirdiğimde sorunsuz çalışıyordu, 1 gün önce oyunu açtım oyunda sorun var gibi geldi, sonraki gün açılmadı açılmıyor. Bunun çözümü nedir?

Oyunun dosya konumunu açıp gta_sa.exe'ye sağ tıklayıp uyumluluk kısmından "bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu" seçeneğini tikleyip oradaki seçenekleri tek tek deneyin belki sorun bu şekilde çözülür.

Muhtemelen öyledir ama hata falan almıyorlar çözemedim. Genellikle "can't find 800x600x32 video mode" hatası alınıyor bu oyunda.
onu ben almadım kanka bende var

Oyunun dosya konumunu açıp gta_sa.exe'ye sağ tıklayıp uyumluluk kısmından "bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu" seçeneğini tikleyip oradaki seçenekleri tek tek deneyin belki sorun bu şekilde çözülür.
denedim

Oyun orijinal kanka değil mi?
0yun 8nd8r v8p ten indirdim

onu ben almadım kanka bende var

denedim

0yun 8nd8r v8p ten indirdim
Anladım. Madem malum yol ile indirdiniz indirmişken güvenilir YouTuber'lar dan bakacaksınız.

Oyun satılmıyor diye hatırlıyordum ama Steam'de olduğunu farkettim bir anlık dalgınlık çok takmayın insanlık hali 😀
Oyun zaten satılmıyor. Definitive Edition versiyonları satılıyor. Onlar da çok pahalı.

Ancak madem malum yollarla indiren var hataları da çok görmesin değil mi?

Anladım. Madem malum yol ile indirdiniz indirmişken güvenilir YouTuber'lar dan bakacaksınız.

Oyun zaten satılmıyor. Definitive Edition versiyonları satılıyor. Onlar da çok pahalı.

Ancak madem malum yollarla indiren var hataları da çok görmesin değil mi?
ilk indirdiğimde sorunsuz açılıyordu şuan açılmıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı