S Snake Eater Ziyaretçi 29 Kasım 2014 #1 Merhaba tablete bu oyunu bitireyim dedim ama tüm görevleri yaptım daha görev gelmedi. En son yaptığım görevler: School driving, Back to school bunlar bitti ama görev gelmedi. Ne yapabilirim ?
Merhaba tablete bu oyunu bitireyim dedim ama tüm görevleri yaptım daha görev gelmedi. En son yaptığım görevler: School driving, Back to school bunlar bitti ama görev gelmedi. Ne yapabilirim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Kasım 2014 #2 Los Santos'taki bölgelerin %35'ini ele geçirmiş olman gerekiyor son görev için.
S Snake Eater Ziyaretçi 29 Kasım 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Los Santos'taki bölgelerin %35'ini ele geçirmiş olman gerekiyor son görev için. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Technopat yine bir sorunuma çözüm buldunuz.
Recep Baltaş dedi: Los Santos'taki bölgelerin %35'ini ele geçirmiş olman gerekiyor son görev için. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Technopat yine bir sorunuma çözüm buldunuz.