E EmirhanTRxx Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar ben GTA'ya mod kurmak istiyorum fakat GGMM'nin nasıl kurulacağını bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?
Arkadaşlar ben GTA'ya mod kurmak istiyorum fakat GGMM'nin nasıl kurulacağını bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #2 EmirhanTRxx dedi: Arkadaşlar ben GTA'ya mod kurmak istiyorum fakat GGMM'nin nasıl kurulacağını bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle indirin onu,ondan sonra .dll ile ggmm'yi gtanın olduğu yere atın.O zaman olmuştur.
EmirhanTRxx dedi: Arkadaşlar ben GTA'ya mod kurmak istiyorum fakat GGMM'nin nasıl kurulacağını bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle indirin onu,ondan sonra .dll ile ggmm'yi gtanın olduğu yere atın.O zaman olmuştur.
E EmirhanTRxx Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 healwaysdie dedi: Hocam öncelikle indirin onu,ondan sonra .dll ile ggmm'yi gtanın olduğu yere atın.O zaman olmuştur. Genişletmek için tıkla... Kanka sağol.
healwaysdie dedi: Hocam öncelikle indirin onu,ondan sonra .dll ile ggmm'yi gtanın olduğu yere atın.O zaman olmuştur. Genişletmek için tıkla... Kanka sağol.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 EmirhanTRxx dedi: Kanka sağol. Genişletmek için tıkla... Oldu mu?Sonrasını da anlatabilirim.
E EmirhanTRxx Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #5 healwaysdie dedi: Hocam öncelikle indirin onu,ondan sonra .dll ile ggmm'yi gtanın olduğu yere atın.O zaman olmuştur. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi. healwaysdie dedi: Oldu mu?Sonrasını da anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Kanka şimdi .dll diye bi dosya yok rarda sadece ggmm var Gta interface.dll var o demi
healwaysdie dedi: Hocam öncelikle indirin onu,ondan sonra .dll ile ggmm'yi gtanın olduğu yere atın.O zaman olmuştur. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi. healwaysdie dedi: Oldu mu?Sonrasını da anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Kanka şimdi .dll diye bi dosya yok rarda sadece ggmm var Gta interface.dll var o demi
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #6 EmirhanTRxx dedi: Deneyeceğim şimdi. Kanka şimdi .dll diye bi dosya yok rarda sadece ggmm var Gta interface.dll var o demi Genişletmek için tıkla... Evet hocam Rar'ı yana açın oradan dosyayı gta san andreas'ın olduğu yere atın.Dizine çıkart bazı dosyaları yutuyor.Ggmm o dll olmadan çalışmaz.
EmirhanTRxx dedi: Deneyeceğim şimdi. Kanka şimdi .dll diye bi dosya yok rarda sadece ggmm var Gta interface.dll var o demi Genişletmek için tıkla... Evet hocam Rar'ı yana açın oradan dosyayı gta san andreas'ın olduğu yere atın.Dizine çıkart bazı dosyaları yutuyor.Ggmm o dll olmadan çalışmaz.
E EmirhanTRxx Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #7 Kanka bunlar var hata alıyorum ggmm yi çalıştırdığımda hata alıyorum healwaysdie dedi: Evet hocam RAR'ı yana açın oradan dosyayı GTA San Andreas'ın olduğu yere atın. Dizine çıkart bazı dosyaları yutuyor. Ggmm o DLL olmadan çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı alıyorum.
Kanka bunlar var hata alıyorum ggmm yi çalıştırdığımda hata alıyorum healwaysdie dedi: Evet hocam RAR'ı yana açın oradan dosyayı GTA San Andreas'ın olduğu yere atın. Dizine çıkart bazı dosyaları yutuyor. Ggmm o DLL olmadan çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı alıyorum.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #8 EmirhanTRxx dedi: Eki Görüntüle 2217818 Kanka bunlar var hata alıyorum ggmm yi çalıştırdığımda hata alıyorum Eki Görüntüle 2217821 Bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Herşey doğru.Silip yeniden atar mısınız?
EmirhanTRxx dedi: Eki Görüntüle 2217818 Kanka bunlar var hata alıyorum ggmm yi çalıştırdığımda hata alıyorum Eki Görüntüle 2217821 Bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Herşey doğru.Silip yeniden atar mısınız?
E EmirhanTRxx Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #9 Kanka bir de başka siteden indirmeyi deneyeceğim.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #10 EmirhanTRxx dedi: Kanka bir de başka siteden indirmeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Nereden indirdin?
EmirhanTRxx dedi: Kanka bir de başka siteden indirmeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Nereden indirdin?