Sürprizbozan GTA San Andreas bitmesine kaç saat var?

• Konuyu başlatan tumu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 707
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tumu

Hectopat
Spoiler!
En son Sweet'i pusudan kurtardım, Big Smoke ve Ryder bize ihanet etti. Sonra polisler ormanın ötesinde küçük kasabaya beni bıraktı. Bir kadının soygun görevini yaptım ve orada oyunu kapattım.
Buradan sonra oyunun bitmesine ortalama ne kadar kaldı?

Spoiler!
En son Sweet'i pusudan kurtardım, Big Smoke ve Ryder bize ihanet etti. Sonra polisler ormanın ötesinde küçük kasabaya beni bıraktı. Bir kadının soygun görevini yaptım ve orada oyunu kapattım.
Daha %25'i falan bitmiş. İlk önce kasaba görevleri sonra San Fierro görevleri, sonra çöl görevleri, sonra Las Venturas görevleri en sonunda tekrar Los Santos görevleri var.

Hocam daha oyunun çok başında sayılırsınız. Herhangi bir saat veremeyeceğim ama daha final için çok oynamanız gerekiyor. Yani birkaç saat içerisinde bitirebileceğinizi düşünüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz.

Spoiler!

Yaklaşık 15-20 saat var hocam yani uzun bir süre var daha.

Daha birkaç ay önce tekrar bitirdim oyunu eski oyunlar gibisi yok ya 😀

Daha yolun uzun oyunu hızlı bitirmen gerekmiyorsa tam hikayesiyle eğlenerek oyna ortalama saat zaten söylenmiş tekrar söylemeye gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı