GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 25 Haziran 2020 #11 yika38 dedi: Steam'den almak daha mantıklı. Hem artık her sistem CD desteklemiyor hem de CD zarar görebilir. Ben Rockstar Launcher üzerinden indirdim, herhangi bir bug vb. yok. Steam'de de aynı sürüm sunuluyordur. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? İnşallah şakadır, şakaysa komik değilse daha da komik.
yika38 dedi: Steam'den almak daha mantıklı. Hem artık her sistem CD desteklemiyor hem de CD zarar görebilir. Ben Rockstar Launcher üzerinden indirdim, herhangi bir bug vb. yok. Steam'de de aynı sürüm sunuluyordur. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? İnşallah şakadır, şakaysa komik değilse daha da komik.
Kaiser II. Wilhelm Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 428 Yer İstanbul 25 Haziran 2020 #12 Steam'deki aşırı buglu. Asla tavsiye etmem. Gerçekten korsan bile daha iyi. O yüzden korsan derim.
KS KS uccuklu hoshisli umuurrta Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 229 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #13 Bence de yani. Ama ben ""korsan"" olmayan CD diyorum.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 25 Haziran 2020 #14 Steamden al. korsan yükle chromedan 500mb sıkıştırılmış mevcut.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 25 Haziran 2020 #15 GreatestOfAlltimes dedi: Ciddi misiniz? İnşallah şakadır, şakaysa komik değilse daha da komik. Genişletmek için tıkla... Şaka değil. Gördüğüm bir bug yok, varsa da bilmiyorum.
GreatestOfAlltimes dedi: Ciddi misiniz? İnşallah şakadır, şakaysa komik değilse daha da komik. Genişletmek için tıkla... Şaka değil. Gördüğüm bir bug yok, varsa da bilmiyorum.
KS KS uccuklu hoshisli umuurrta Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 229 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #16 Wake up Samurai dedi: Steam'den al. Korsan yükle Chrome'dan 500 MB sıkıştırılmış mevcut. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani 2sinidemi indereyim?
Wake up Samurai dedi: Steam'den al. Korsan yükle Chrome'dan 500 MB sıkıştırılmış mevcut. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani 2sinidemi indereyim?
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 25 Haziran 2020 #17 uccuklu hoshisli umuurrta dedi: Nasıl yani 2sinidemi indereyim? Genişletmek için tıkla... Steamden alda emek hırsızlığı olmasın.Sonra bugsuz korsan indirebilirsin.
uccuklu hoshisli umuurrta dedi: Nasıl yani 2sinidemi indereyim? Genişletmek için tıkla... Steamden alda emek hırsızlığı olmasın.Sonra bugsuz korsan indirebilirsin.
KS KS uccuklu hoshisli umuurrta Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 229 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #18 He anladım
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 25 Haziran 2020 #19 @Emre Sabancı komik olan nedir?
Gardrop Fuat Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 850 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #20 Steam'den al. Downgrade yap. En mantıklısı böyle bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Steam'den al. Downgrade yap. En mantıklısı böyle bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et