ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.865 Çözümler 7 29 Aralık 2023 #1 Oyuna Cleo kurdum fakat çalışmıyor. Direkt RAR içinde olan bütün dosyaları oyunun yüklü olduğu klasöre attım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2023
Oyuna Cleo kurdum fakat çalışmıyor. Direkt RAR içinde olan bütün dosyaları oyunun yüklü olduğu klasöre attım.
Çalhanoglufanı Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #2 ReyuM dedi: Oyuna Cleo kurdum fakat çalışmıyor. Direkt RAR içinde olan bütün dosyaları oyunun yüklü olduğu klasöre attım. Genişletmek için tıkla... Cleo klasörünü oyunun içine atacaksınız. Cleo klasörünün içindekilerini değil.
ReyuM dedi: Oyuna Cleo kurdum fakat çalışmıyor. Direkt RAR içinde olan bütün dosyaları oyunun yüklü olduğu klasöre attım. Genişletmek için tıkla... Cleo klasörünü oyunun içine atacaksınız. Cleo klasörünün içindekilerini değil.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.865 Çözümler 7 29 Aralık 2023 #3 Yine işe yaramadı. Downgrade ettim düzeldi. Son düzenleme: 29 Aralık 2023