yucelefemazi Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 12:36 #1 GTA San Andreas Definitive Edition'u Steam'den aldım ve Rockstar'da toplam 11 başarımım gözüküyor fakat Steam'de 2 eksik olarak gösteriyor. O başarımları nasıl Steam'de gösterebilirim? %100'lemek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 12:42
GTA San Andreas Definitive Edition'u Steam'den aldım ve Rockstar'da toplam 11 başarımım gözüküyor fakat Steam'de 2 eksik olarak gösteriyor. O başarımları nasıl Steam'de gösterebilirim? %100'lemek istiyorum.
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.714 Çözümler 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 13:41 #2 "2 eksik"ten kastınız ne? Benim de Steam'deki başarım durumu 27/35 iken Rockstar'da 36/48 mesela. Rockstar tarafında olan bazı başarımların eklenmediği için Steam tarafında olmamasından kaynaklı, o durumda yapabileceğiniz bi' şey yok. Artı 0 Eksi
"2 eksik"ten kastınız ne? Benim de Steam'deki başarım durumu 27/35 iken Rockstar'da 36/48 mesela. Rockstar tarafında olan bazı başarımların eklenmediği için Steam tarafında olmamasından kaynaklı, o durumda yapabileceğiniz bi' şey yok.