GTA San Andreas Definitive oynanır mı?

Alınmaz. Grafikleri eskisinden daha kötü geliyor gözüme. Hele bir de yağmur yağdı mı tam rezalet.

Onları zaten modlamayı düşünüyorum belki grafikleri bile eski haline çekerim modlar ile.

Köprü bugu falan düzeltildi sanırım çoğu bug fixlendi.

Çıktığı noktadan çok farklı durumda şu an, kesinlikle oynanır. Orijinal versiyonuna göre oynanış adına ufak kolaylıklar sağlıyor ve bu oynayışınıza çokça etki edecek.

Çıktığı noktadan çok farklı durumda şu an, kesinlikle oynanır. Orijinal versiyonuna göre oynanış adına ufak kolaylıklar sağlıyor ve bu oynayışınıza çokça etki edecek.

Yani bayağı alma konusunda tereddütteydim. Bu arada GTA San Andreas def. Edi. Merdiven çıkabiliyor mu?

Onları zaten modlamayı düşünüyorum belki grafikleri bile eski haline çekerim modlar ile.

Köprü bugu falan düzeltildi sanırım çoğu bug fixlendi.

Satın almıştım ama henüz deneyimleme fırsatım olmadı. YouTube üzerinden çıktığı ilk gün ve günümüzdeki halini karşılaştıran kanallar vardı, onlara bir bakabilirsin hocam ama dediğim gibi fiyatı şu an çok yüksek.

Yani ben direkt tüm GTA serilerine bayılıyorum diyim.

Nostalji seviyorsanız ve GTA serisine bayılıyorsanız 24 dolara 3 Definitive oyunu gayet güzel.

Yani bayağı alma konusunda tereddütteydim. Bu arada GTA San Andreas def. Edi. Merdiven çıkabiliyor mu?

Merdiven konusunu hatırlamıyorum ama ben oynayıp bitirmiştim. Orijinal deneyimden daha iyi olduğunu birçok yönden hissettirdi bana açıkçası.

Oynanır ama değer mi o sana kalmış. Checkpoint ve auto save sistemi baya kolaylık sağlıyor.
Orijinalinin tadı elbet farklı ama bununda oynanışı ve görselliği daha iyi.
Kasım 2024'de gelen güncelleme ile rayına oturdu.

Tamamdır hocam teşekkürler. Tabii ki orjinali falan da iyidir bugün CD buldum evimde crack CD bile olsa artık satışta yok diyip bilgisayarcıda USB belleğe aktarcaktım sadece video , müzik , fotoğraf vb. şeyler çıkarılıyormuş maalesef internettekilerede pek güven yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…