GTA San Andreas en iyi mekanik mod önerisi

Bence verilir. Kendim de çok aldım. En az bir-kaç ay sıkıntısız kullanılır.
Hocam amacınız ney? Başkalarının yaptığı oyunu kendi oyunu gibi satıp para kazanmaları hangi ahlâkta var? Bunlara para yedirmeyin gidin internetten indirin oynayın.

Hocam amacınız ney? Başkalarının yaptığı oyunu kendi oyunu gibi satıp para kazanmaları hangi ahlâkta var? Bunlara para yedirmeyin gidin internetten indirin oynayın.
Yani birader sen istemiyorsan alma. Alan herkes biliyor ortak erişim hesabı olduğunu.

GTA San Andreas Definitive Edition'dan daha iyi karşılaştırma videolarında açık belli oluyor.

Aynen öyle hocam daha bunun gibi çok fazla mod var mesela SkyGFX, 2DFX, HD GUI, HD Weapons tarzı modlar ile oyun çok daha gerçekçi bir hal alacaktır

Aynen öyle hocam daha bunun gibi çok fazla mod var mesela skygfx, 2dfx, HD GUI, HD weapons tarzı modlar ile oyun çok daha gerçekçi bir hal alacaktır.

Doğrudur hocam haklısınız eski oyun zaten çok da iyileştiren bir mod olmaz skygfx güzel baktım bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…