YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 4 Ağustos 2021 #1 İnternetten FPS limiti kaldırmayı izledim. Ancak o adamın açtığı dosya benim oyun klasörümde yok. Monitörüm 144Hz olduğu için 60 FPS kasıyor gibi geliyor. V-Sync kapattım açtım düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2021
İnternetten FPS limiti kaldırmayı izledim. Ancak o adamın açtığı dosya benim oyun klasörümde yok. Monitörüm 144Hz olduğu için 60 FPS kasıyor gibi geliyor. V-Sync kapattım açtım düzelmedi.
Fatih Terim Centipat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 422 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 4 Ağustos 2021 #3 Fatih Terim dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videodan bahsediyordum işte. Artı 0 Eksi
Fatih Terim dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videodan bahsediyordum işte.