GTA San Andreas hala oynanır mı?

Eskiler eskide kaldı oynanmaz. Hikayesi çok kötü. Grafikler çok kötü. 2004 yılında çıkan oyunun grafikleri nasıl iyi olsun falan demeyin adam 2021 yılında oynayacak 2004 yılında değil.

Neden oynamayalım böyle bir zorunlulukmu var? Ben oyunlarda grafiğe takmıyorum hikayesine içindeki güzel şeyleri seviyorum.

Bana göre kötü neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım. Sanki sizin oyununuzu kötüledim.

Steam sürümü sıkıntılı bir sürüm. Onun yerine korsan indirin. Oyuna gelirsek halen oynanır.
Eskiler eskide kaldı oynanmaz. Hikayesi çok kötü. Grafikler çok kötü. 2004 yılında çıkan oyunun grafikleri nasıl iyi olsun falan demeyin adam 2021 yılında oynayacak 2004 yılında değil.
Herkesin 3090 sistemi yok.

Dostum oyunun hikayesi çok güzel fakat neden sevmediğinizi açıklamanı bekliyorum oyunun grafikleride bence gayet güzel harita desen uçuyor.

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Açıklama zorunluluğum mu var neden bu kadar ısrar ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…