FizzKhalifa_07
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil
- Meslek
- Nazi Ordusunda General
- RAM
- 4
- SSD veya HDD modeli
- 80 gb boş alan
- Ekran kartı
- uhd 605
- İşlemci
- i3 4. nesil
Selam orta sistem bir bilgisayarım var oynayabileceğim tek açık dünya oyunu GTA San Andreas San Andreas için istediğim benim için bulmanızı istediğim birkaç mod var. Bu modları benim için bulur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
1-GTA 5 de bildiğiniz gibi dükkanlara direkt kapı açarak giriyoruz san andreasda ise bir kırmızı şeyin üstüne gelip siyah ekrandan sonra girip çıkıyoruz ilk olarak bir kapı açma modu varsa öyle bir mod istiyorum.
2-GTA sanda soygun yapamıyoruz dükkanlara girip soygun için bir mod istiyorum tabii varsa.
3- Yeni nesil araba yaması çok cafcaflı olmadan güzel bir araba yaması varsa iyi olur.
4- Düşük sistemler için güzel bir grafik modu harika olur.
5- Taksiye binme modu bu kadar.
Çok teşekkür ederim şimdiden.
1-GTA 5 de bildiğiniz gibi dükkanlara direkt kapı açarak giriyoruz san andreasda ise bir kırmızı şeyin üstüne gelip siyah ekrandan sonra girip çıkıyoruz ilk olarak bir kapı açma modu varsa öyle bir mod istiyorum.
2-GTA sanda soygun yapamıyoruz dükkanlara girip soygun için bir mod istiyorum tabii varsa.
3- Yeni nesil araba yaması çok cafcaflı olmadan güzel bir araba yaması varsa iyi olur.
4- Düşük sistemler için güzel bir grafik modu harika olur.
5- Taksiye binme modu bu kadar.
Çok teşekkür ederim şimdiden.
Son düzenleyen: Moderatör: