CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 2 Eylül 2023 #1 Selam. Ben uzun zaman sonra GTA San Andreas hikaye moduna geri başlamayı düşünüyorum. Oyunu iyileştirecek mod önerileriniz var mı?
Selam. Ben uzun zaman sonra GTA San Andreas hikaye moduna geri başlamayı düşünüyorum. Oyunu iyileştirecek mod önerileriniz var mı?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Bu ve bu siteden bakabilirsin, Sa-Mp oynarken çok kullanırdım.
Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 PriClem dedi: Selam. Ben uzun zaman sonra GTA San Andreas hikaye moduna geri başlamayı düşünüyorum. Oyunu iyileştirecek mod önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Abartı modlar yapmayıp road mod, sky mod, color mod yapabilirsiniz. Bir de bazı araç modları olabilir..
PriClem dedi: Selam. Ben uzun zaman sonra GTA San Andreas hikaye moduna geri başlamayı düşünüyorum. Oyunu iyileştirecek mod önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Abartı modlar yapmayıp road mod, sky mod, color mod yapabilirsiniz. Bir de bazı araç modları olabilir..
7 705640 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 76 2 Eylül 2023 #4 PriClem dedi: Selam. Ben uzun zaman sonra GTA San Andreas hikaye moduna geri başlamayı düşünüyorum. Oyunu iyileştirecek mod önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sana Daha Çok oyunu iyileştirmen için fix mod ve Pack'larını öneririm genellikle böyle şeyler gtainside sitesinde oluyor oraya göz atmanı umuyorum.
PriClem dedi: Selam. Ben uzun zaman sonra GTA San Andreas hikaye moduna geri başlamayı düşünüyorum. Oyunu iyileştirecek mod önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sana Daha Çok oyunu iyileştirmen için fix mod ve Pack'larını öneririm genellikle böyle şeyler gtainside sitesinde oluyor oraya göz atmanı umuyorum.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Eylül 2023 #5 GTAGarage.com » GGMM indirerek araba modları kurabilirsiniz.
7 705640 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 76 2 Eylül 2023 #6 ardaflix dedi: GTAGarage.com » GGMM indirerek araba modları kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ona uğraşmasına gerek yok brom modloader indirsin yeterli oluyor.
ardaflix dedi: GTAGarage.com » GGMM indirerek araba modları kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ona uğraşmasına gerek yok brom modloader indirsin yeterli oluyor.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 2 Eylül 2023 #7 coracıao dedi: Sana daha çok oyunu iyileştirmen için fix mod ve Pack'larını öneririm genellikle böyle şeyler gtainside sitesinde oluyor oraya göz atmanı umuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin önereceğiniz var mı ben hangisi iyi anlayamıyorum.
coracıao dedi: Sana daha çok oyunu iyileştirmen için fix mod ve Pack'larını öneririm genellikle böyle şeyler gtainside sitesinde oluyor oraya göz atmanı umuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin önereceğiniz var mı ben hangisi iyi anlayamıyorum.
7 705640 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 76 2 Eylül 2023 #8 PriClem dedi: Hocam sizin önereceğiniz var mı ben hangisi iyi anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Direkt Net'e gta san andreas fix pack yaz çıkar farklı bir net sitesinden de bu tarz şeylere ulaşabilirsiniz.
PriClem dedi: Hocam sizin önereceğiniz var mı ben hangisi iyi anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Direkt Net'e gta san andreas fix pack yaz çıkar farklı bir net sitesinden de bu tarz şeylere ulaşabilirsiniz.
ibrahimZ275 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 432 Çözümler 3 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #9 PriClem dedi: Selam. Ben uzun zaman sonra GTA San Andreas hikaye moduna geri başlamayı düşünüyorum. Oyunu iyileştirecek mod önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bu mod: GTA SA: Definitive Edition | D.E.P www.definitive-edition-project.com PS2 sürümünde olan PC'de olmayan şeyleri geri getiriyor ve bazı grafik iyileştirmeleri var.
PriClem dedi: Selam. Ben uzun zaman sonra GTA San Andreas hikaye moduna geri başlamayı düşünüyorum. Oyunu iyileştirecek mod önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bu mod: GTA SA: Definitive Edition | D.E.P www.definitive-edition-project.com PS2 sürümünde olan PC'de olmayan şeyleri geri getiriyor ve bazı grafik iyileştirmeleri var.
7 705640 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 76 2 Eylül 2023 #10 ibrahimZ275 dedi: Bu mod: GTA SA: Definitive Edition | D.E.P www.definitive-edition-project.com PS2 sürümünde olan PC'de olmayan şeyleri geri getiriyor ve bazı grafik iyileştirmeleri var. Genişletmek için tıkla... Bu Remastered oyunundan Farklı bir rezalet görmedim hatalar çok fazla.
ibrahimZ275 dedi: Bu mod: GTA SA: Definitive Edition | D.E.P www.definitive-edition-project.com PS2 sürümünde olan PC'de olmayan şeyleri geri getiriyor ve bazı grafik iyileştirmeleri var. Genişletmek için tıkla... Bu Remastered oyunundan Farklı bir rezalet görmedim hatalar çok fazla.