GTA San Andreas klasik hatasız sürüm

Benim mouse çalışmıyordu oyunda bunda çalışır mı acaba?

Benim mouse çalışmıyordu oyunda bunda çalışır mı acaba?

Bu sürümde böyle bir hata yokmuş ancak olursa da çok kolay çözümü. ESC yapıp çekiyorsunuz birkaç defa, sonrasında kendine geliyor.

Bu sürümde böyle bir hata yokmuş ancak olursa da çok kolay çözümü. ESC yapıp çekiyorsunuz birkaç defa, sonrasında kendine geliyor.

Rica ederim dostum test edip insanları bilgilendirdiğin için ben teşekkür ederim.

Rica ederim dostum test edip insanları bilgilendirdiğin için ben teşekkür ederim.

Hayır devam ediyor ESC yapma işi şansa kalmış 1 saat uğraştım olmadı sildim. Sorunu çözseydin daha alternatif bir link olabilirdi.

Hayır devam ediyor ESC yapma işi şansa kalmış 1 saat uğraştım olmadı sildim. Sorunu çözseydin daha alternatif bir link olabilirdi.

ESC yapma işi şansa kaldı değil Max bu kadar oluyor zaten ESC ile düzeliyor sadece oyunun kaynak kodlarına erişemediğimize göre hataları Max bu kadar çözebiliriz değil mi?

ESC yapma işi şansa kaldı değil Max bu kadar oluyor zaten ESC ile düzeliyor sadece oyunun kaynak kodlarına erişemediğimize göre hataları Max bu kadar çözebiliriz değil mi?

Hatasız sürüm yazma o zaman dostum.

Hatasız sürüm yazma o zaman dostum.

Senin sisteminde hata verdi diye hatalı olmuş olmuyor oyun bizzat 3 tane ayrı sistemde test ettim hata yaşamadım ve oyunun orijinal sürümündeki olan bir şey bu düzeltilebilir bir şey değil ben hangi hataları düzelttiğimi zaten konunun başında yazdım iyi okusaydınız görürdünüz.

Haklısın eline sağlık yine de sadece ümitlenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…