GTA San Andreas kurulması gereken modlar

DE Patch kısmından indireceksiniz. Ben "Link 3" den indirdim. Size de tavsiyem "Google Drive" linklerinin birinden indirmeniz. Ya da hangisi size uygunsa oradan indirmeniz.
O linklerin kotası aşılmış hocam. MediaFire çalışıyor.

DE Patch kısmından indireceksiniz. Ben "Link 3" den indirdim. Size de tavsiyem "Google Drive" linklerinin birinden indirmeniz. Ya da hangisi size uygunsa oradan indirmeniz.
Google Drive linkleri bozuk mediafire'dan indirdim, bu arada maşallah 3,5 GB nedir oyun neredeyse o kadar alan kaplıyor .

O linklerin kotası aşılmış hocam. MediaFire çalışıyor.
Normal, ben baktığımda da ilk 2 tanesinin kotası aşılmıştı. O yüzden MediaFire'dan indirmek doğru.
Google Drive linkleri bozuk mediafire'dan indirdim, bu arada maşallah 3,5 GB nedir oyun neredeyse o kadar alan kaplıyor .
Açılınca 11GB falan olacak. O ön gösterim .

Bu yüklediğim dosya sayesinde, görevlerde checkpoint, 60 FPS, hataları azaltma ve biraz grafik düzeltmesi olacak doğru mudur? Başka artı özellikleri var mıdır? Bu arada grafikleri umuyorum ki çok fazla düzeltmiyordur çok iyi değil bilgisayarım çünkü.

Checkpoint yok. Ancak 60 FPS, hataları azaltma ve biraz grafik düzeltmesi var. Grafikleri epey düzeltiyor ama sıkıntı yaparsa kısarsınız. Oyuna 1080p seçeneğini de ekliyor. Çizim mesafesini artırıyor. Dokular HD falan oluyor. Bir sürü bir şey daha var şimdi aklıma gelmeyen.

Checkpoint için bildiğiniz, önerebileceğiniz bir mod var mıdır? Görev başarısız olursa koca mapin bir ucundan diğer ucuna sırf göreve başlamak için gitmek istemiyorum.

Checkpoint için bildiğiniz, önerebileceğiniz bir mod var mıdır? Görev başarısız olursa koca mapin bir ucundan diğer ucuna sırf göreve başlamak için gitmek istemiyorum.
Bi' göz attım geldim, o şekilde modlar var ama ne kadar sağlıklı çalışırlar bilemiyorum. Bulmak için internetin derinliklerine inmek lazım. Görevler için size sunabileceğim bir yöntem var, geçemediğiniz görevlerin save dosyasını indirin o şekilde geçin. Bende tüm görevlerin olduğu bir dosya var isterseniz atarım. Bu arada baktım geldim RAR'dan çıkartınca 8 GB oluyor, oyunla birleşince 11 GB oluyor .

Sıkıntı görevlerin zorluğu değil evelallah geçeriz bir şekilde, sıkıntı şu ki görev ne kadar basit olursa olsun dalgınlığına gelir veya yanlış bir şey yaparsın tek seferde yapamayabilirsin, zor olsa da geçersin bir şekilde ama görev mesafesi uzak olunca dakikalarca o yolu gitmek işkence oluyor.

O konuda çok haklısınız, diyecek bir şeyim yok. Olur da ölürseniz tekrar yolu giderken oyunun radyosuna kendinizi bırakmak fena rahatlatacaktır. Mükemmel müzikleri var oyunun.

O konuda çok haklısınız, diyecek bir şeyim yok. Olur da ölürseniz tekrar yolu giderken oyunun radyosuna kendinizi bırakmak fena rahatlatacaktır. Mükemmel müzikleri var oyunun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bununla yağmurda ormanlıkta gezmek ayrı bir keyif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…