H Hakan0648 Femtopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #1 Definetive Edition'dan sonra bir de klasik olanını oynayayım dedim kütüphanemde vardı indirip girdim. Biraz görev yaptım ama birden bu minimap hatasıyla karşılaştım ne yapmam gerek? Dosya Ekleri IMG_20220703_152329.jpg 98,1 KB · Görüntüleme: 66
Definetive Edition'dan sonra bir de klasik olanını oynayayım dedim kütüphanemde vardı indirip girdim. Biraz görev yaptım ama birden bu minimap hatasıyla karşılaştım ne yapmam gerek?
YaramazMorde Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 3 Temmuz 2022 #2 Dosyaları doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 3 Temmuz 2022 #3 hud.txd dosyasını oyunun orijinal hud.txd dosyasıyla değiştirmen gerek. Original hud.txd for GTA San Andreas Download Original hud.txd for GTA San Andreas. The standard file "hud.txd" responsible for the crosshair, icons, etc. It might be useful for someone. libertycity.net Dosyanın lokasyonu da burada, 'models' klasörü içinde bulabilirsin: Artı 0 Eksi
hud.txd dosyasını oyunun orijinal hud.txd dosyasıyla değiştirmen gerek. Original hud.txd for GTA San Andreas Download Original hud.txd for GTA San Andreas. The standard file "hud.txd" responsible for the crosshair, icons, etc. It might be useful for someone. libertycity.net Dosyanın lokasyonu da burada, 'models' klasörü içinde bulabilirsin:
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.963 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #4 Normalde cracki desteklemem steam versiyonunada sahibim ancak sorunu steam hali düzgün çalışmıyor cracke geçin 0 sorun oynayın Artı 0 Eksi
Normalde cracki desteklemem steam versiyonunada sahibim ancak sorunu steam hali düzgün çalışmıyor cracke geçin 0 sorun oynayın
KS KS H Hakan0648 Femtopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #5 Hepiniz sağolun hocam. Artı 0 Eksi