maliii Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 1 gündür düzgün oynuyordum. Bugün girdim kayıtlı oyuna girerken çöküyor. APK indirmek de istemiyorum. Nedir bunun çözümü? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025
1 gündür düzgün oynuyordum. Bugün girdim kayıtlı oyuna girerken çöküyor. APK indirmek de istemiyorum. Nedir bunun çözümü?
GuideVerse Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 maliii dedi: 1 gündür düzgün oynuyordum. Bugün girdim kayıtlı oyuna girerken çöküyor. APK indirmek de istemiyorum. Nedir bunun çözümü? Genişletmek için tıkla... Aynısı bana oldu, silip tekrar kur
maliii dedi: 1 gündür düzgün oynuyordum. Bugün girdim kayıtlı oyuna girerken çöküyor. APK indirmek de istemiyorum. Nedir bunun çözümü? Genişletmek için tıkla... Aynısı bana oldu, silip tekrar kur
maliii Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 GuideVerse dedi: Aynısı bana oldu, silip tekrar kur Genişletmek için tıkla... Hikaye baştan mı başlıyor?
GuideVerse dedi: Aynısı bana oldu, silip tekrar kur Genişletmek için tıkla... Hikaye baştan mı başlıyor?
GuideVerse Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 maliii dedi: Hikaye baştan mı başlıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, kayıtlar silinmiyor. Oyunu sildiğinde bütün dosyalar silinmediği için kayıtlar kalıyor
maliii dedi: Hikaye baştan mı başlıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, kayıtlar silinmiyor. Oyunu sildiğinde bütün dosyalar silinmediği için kayıtlar kalıyor
Ö Ömer92967 Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #5 GuideVerse dedi: Hayır, kayıtlar silinmiyor. Oyunu sildiğinde bütün dosyalar silinmediği için kayıtlar kalıyor Genişletmek için tıkla... Telefonun android 11 üstü ise telefonunu bilgisayara bağlayıp GTA sa kayıtlarını silebilirsin ama sana tavsiyem bunu biraz daha araştırıp yapmak
GuideVerse dedi: Hayır, kayıtlar silinmiyor. Oyunu sildiğinde bütün dosyalar silinmediği için kayıtlar kalıyor Genişletmek için tıkla... Telefonun android 11 üstü ise telefonunu bilgisayara bağlayıp GTA sa kayıtlarını silebilirsin ama sana tavsiyem bunu biraz daha araştırıp yapmak