GTA San Andreas Mobile muşta nasıl bırakılır?

İşletim sistemi
Android

rasoga

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar.
GTA San Andreas mobil oynuyorum ve yanlışlıkla elime muşta aldım. Geri bırakmak istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl bırakıldığını bilen var mı?

Merhaba.
GTA San Andreas mobil oynuyorum ve yanlışlıkla elime muşta aldım. Geri bırakmak istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl bırakıldığını bilen var mı?
Silahı doğrudan bırakamazsın. Sopa alırsan muşta gider. Ya da polise yakalanırsan tüm silahların gider. @Burak5415 neyi düşünüyorsun.

Ölme ve tutuklanmaya alternatif olarak oyunun hikayesinde bütün silahlarınızı kaybettiğiniz iki görev var. Los Santos'tayken Green Sabre görevi ve San Fierro'dayken Da Nang Thang görevi.
Bu iki görev ile hikayeyi oynarken ister istemez bütün silahlarınızı kaybediyorsunuz.

Silah bırakma oyunun kendisinde olan bir özellik değil, bunun için internette modlar var. "GTA SA Weapon Drop mod" olarak aratabilirsiniz. Nasıl kuruldukları modların açıklamalarında yazıyor, uğraşmaya değer mi size kalmış.

Muşta yumruğun alternatifi, sopa v.b almayla gitmez. Oyunda silah bırakmanın bir yolu yok maalesef. Sadece ölerek veya tutuklanarak (Bir de bazı hikaye görevleri ile) silahlardan kurtulabilirsiniz. O da kız arkadaşlarınızdan Katie ve Barbara ile sevgili değilseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı