CHRİS W4LKER
Decapat
Arkadaşlar bu aralar GTA San Andreas ve GTA Vice City oynuyorum. GTA:SA için Cleo indirdim. Şimdilik sadece menu mod var. Oyunu çok eğlenceli hale getirecek mod önerileriniz var mı?
Not:Kurduğum Türkçe yamayla beraber SilentPatch yükledim.
Hocam sağolun. İlk videoda bahsedilen grafik modunu yükleyince oyun sıkıntı çıkartıyor. Başlattığım zaman ekranda "Otomatik yapılandırma" yazıyor ve oyun açılmıyor. Diğerleri için sağolun.
Bu iki videoda bence güzel modlar bulursunuz. Onun dışında Nexusmods ve Gtainside sitelerine bakabilirsiniz.
Cleo hazır hocam, o iş halloldu bile. Dediğiniz modları deneyeyim, GTA 5 arabaları güzel bir moda benziyor.GTA San Andreas oynarken kullandıgım ve sana onerdıgım modlar.
GTA 5 arabaları.
Rzl trainer.
Benzin istasyonu ve hız ölçer.
GTA 5'deki gibi GPS.
Bu modları yapmak için Cleo gerekiyor. Ayrıca bu modları kullanarak oyunu sorunsuz bir şekilde bitirebilirsin ama tek sorun 6 yıldız olunca GTA 5 araba modunu yukledıysen tank gelip oyunu çökertiyor.
Gravity Gun modunu yükledim, şimdi oyuna girip deneyeceğimGTA San Andreas Gravity Gun V1 Mod - GTAinside.com
/downloads/picr/2013-10/1383121302_Shet.jpg James277PH 486804 2.599 KB 1:7D2rLjOaM0c;2:5YG1ty1ej7c;3:D61PPLgL90E /fileservice/downloads/ftph/1383121302_Gravity Gun.rarwww.gtainside.com GTA San Andreas Wallride CLEO Mod Mod - GTAinside.com
this is a CLEO mod converted from a trainer, By IA015 This mod makes it possible to drive on walls. Go to a vehicle and put the front end against the wall and press "H" and there you go:) /downloads/download/wallrideSCREEN3.jpg IA015 293344 0.218 MBwww.gtainside.com GTA San Andreas Surfing v0.2 Mod - GTAinside.com
/downloads/download/SERFING02.JPG gb 208312 0.723 MB /fileservice/downloads/ftpd/1227477204_GTA_SA_CLEO_SERFING_V02.rarwww.gtainside.com GTA San Andreas Deadly Bigfoot Mod - GTAinside.com
/downloads/dl/gallery20.jpg shubham 77207 3.101 MB 2:XcCmBRx_eRc /fileservice/downloads/ftpd/1230463077_deadly bigfoot cleo mod.rarwww.gtainside.com GTA San Andreas Call for Homies v2.5 Mod - GTAinside.com
call for homies V2.5 this is a CLEO mod. whit this mod Cj can use the phone for call homies and give you a hand. in this version the homies have more health and better skills with weapons. pressing: tab+1: sweet tab+2: cesar tab+3: wozie tab+4: mad dog tab+5: "the truth" tab+6: grovewww.gtainside.com
Skin Selector Şu mod da keyifli hocam deneyin isterseniz. Oyunu bozmaz ama yine de siz yedeği alın.
Benim de kurasım geldi. Ben de kuracağım.Çok zevkli
Sağolun hocam deneyeceğim bunu. Hocam yedeğini enn baştan aldım zaten. Orijinal dosyalar duruyor.Skin Selector Şu mod da keyifli hocam deneyin isterseniz. Oyunu bozmaz ama yine de siz yedeği alın.
Benim de kurasım geldi. Ben de kuracağım.
Hocam sağ olun. İlk videoda bahsedilen grafik modunu yükleyince oyun sıkıntı çıkartıyor. Başlattığım zaman ekranda "otomatik yapılandırma" yazıyor ve oyun açılmıyor. Diğerleri için sağ olun.
Cleo hazır hocam, o iş halloldu bile. Dediğiniz modları deneyeyim, GTA 5 arabaları güzel bir moda benziyor.
@Silinen üye hocam rzl trainer ve GPS modunu yükledim. Hız ölçer modunu nereden indirmemi tavsiye edersiniz?
Gravity gun modunu yükledim, şimdi oyuna girip deneyeceğim
Düzenleme:Eki Görüntüle 1544535
Çok zevkli
Hocam dediğiniz gibi videoları var. Çoğunu videolarından bakıp yaptım, teşekkür ederim. Ayrıca bir arkadaşımın tavsiye ettiği bullet hole modunu yükledim.Hocam size önerdiğim modların hepsinin nasıl indireleceği ve kurulacağı YouTube'da yazıyor oradan bakabilirsiniz.
Arkadaşlar bu aralar GTA San Andreas ve GTA Vice City oynuyorum. GTA:SA için Cleo indirdim. Şimdilik sadece menu mod var. Oyunu çok eğlenceli hale getirecek mod önerileriniz var mı?
BenArkadaşlar bu aralar GTA San Andreas ve GTA Vice City oynuyorum. GTA:SA için Cleo indirdim. Şimdilik sadece menu mod var. Oyunu çok eğlenceli hale getirecek mod önerileriniz var mı?
Ben bie mod paketi hazirladim gta san andreas icinde araba,skin,hayaletler,uzaylilar var mesela ormanda bir kulube var orda bir goril olucak bir kac saniye sonrada slenderman ortaya cikacak ve hurda bir araba var gece 12 de seni oldurmeye calisacak icinde kimse yok oyunda recep ivedik skini var komik modlarda var dosyanin içinde oyunda kurulu dosyayi istediğin yere cikartiyorsun sonra girince hata vercek entere bas açılır hataya takinma sonra oyunda radyo degistirme yoksa atar oyundan zaten radyo kendisi kapanir bu linke tiklayinca inicekArkadaşlar bu aralar GTA San Andreas ve GTA Vice City oynuyorum. GTA:SA için Cleo indirdim. Şimdilik sadece menu mod var. Oyunu çok eğlenceli hale getirecek mod önerileriniz var mı?