GTA San Andreas mod önerisi

Tamam hocam teşekkürler.

Komik ve eğlenceli duruyor . Buna da bakacağım.

RP sunucuları hala aktif mi hocam?

Tövbe tövbe. Bu ne hocam? .
Aktif, popüler olan bir kaç tane var 300 500 arası aktif oyuncuları vardır.

Tamamdır hocam, teşekkür ediyorum.

Toxic insanlar var mıdır? Oyun zevkimi bozmalarını istemem doğrusu.
Hocam role-play oynuyorsunuz, oyun dışı iletişim kurmak zorunda değilsiniz. Sunucularda zaten temel roleplay kuralları çerçevesinde rol yapılıyor.

Hocam role-play oynuyorsunuz, oyun dışı iletişim kurmak zorunda değilsiniz. Sunucularda zaten temel roleplay kuralları çerçevesinde rol yapılıyor.
Çok teşekkürler hocam, müsait bir zamanımda gireyim o zaman sunulardan birisine.

ben bir gta san andreas mod paketi hazırladım içinde gta kurulu sen sadece dosyayı nereye çıkartcaksın onu ayarılyorsun sonra oyuna girince hata vercek entere basıp devam et arada atabilir oyundan birde radyo değiştirme o sorunu çözemedim modun içinde araba ,canavarlar,skinler ve yeni sesler var bir bak derim Akalın City V2 file
trailer
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kurulum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…