B beoyhaer Centipat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 10 26 Eylül 2020 #1 GTA San Andreas'a kendim mod tasarlamak istiyorum. Hangi programla yapabilirim?
Çözüm joshamwerk 26 Eylül 2020 beoyhaer dedi: Yanıtınız için teşekkür ederim. Tasarım konusunda evet ama mod yapma konusunda hayır. Genişletmek için tıkla... D3D vs. yapmacaksanız tasarımlık bir olay gerekmiyor. Sanny Builder işinizi görür. Opcode Database'de size yardımcı olur.
beoyhaer dedi: Yanıtınız için teşekkür ederim. Tasarım konusunda evet ama mod yapma konusunda hayır. Genişletmek için tıkla... D3D vs. yapmacaksanız tasarımlık bir olay gerekmiyor. Sanny Builder işinizi görür. Opcode Database'de size yardımcı olur.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 26 Eylül 2020 #2 Moddan kastınız sanırım Cleo. Sanny Builder ile yapabilirsiniz. Genelde ben bu programı cleo tarzı hile kodlamak için kullanıyorum. Ek olarak @beoyhaer cleo dışındakiler de (SAMPFUNCS yazılımları, Lua hileleri vs.) Lua, C# ve Sanny Builder ile kodlanıyor. Artı 0 Eksi
Moddan kastınız sanırım Cleo. Sanny Builder ile yapabilirsiniz. Genelde ben bu programı cleo tarzı hile kodlamak için kullanıyorum. Ek olarak @beoyhaer cleo dışındakiler de (SAMPFUNCS yazılımları, Lua hileleri vs.) Lua, C# ve Sanny Builder ile kodlanıyor.
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.403 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #3 Bu konuda tecrübeniz var mı? Artı 0 Eksi
KS KS B beoyhaer Centipat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 10 26 Eylül 2020 #4 joshamwerk dedi: Moddan kastınız sanırım Cleo. Sanny Builder ile yapabilirsiniz. Genelde ben bu programı cleo tarzı hile kodlamak için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkür ederim. odunq dedi: Bu konuda tecrübeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Tasarım konusunda evet ama mod yapma konusunda hayır. Artı 0 Eksi
joshamwerk dedi: Moddan kastınız sanırım Cleo. Sanny Builder ile yapabilirsiniz. Genelde ben bu programı cleo tarzı hile kodlamak için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkür ederim. odunq dedi: Bu konuda tecrübeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Tasarım konusunda evet ama mod yapma konusunda hayır.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 26 Eylül 2020 #5 beoyhaer dedi: Yanıtınız için teşekkür ederim. Tasarım konusunda evet ama mod yapma konusunda hayır. Genişletmek için tıkla... D3D vs. yapmacaksanız tasarımlık bir olay gerekmiyor. Sanny Builder işinizi görür. Opcode Database'de size yardımcı olur. Artı 0 Eksi Çözüm
beoyhaer dedi: Yanıtınız için teşekkür ederim. Tasarım konusunda evet ama mod yapma konusunda hayır. Genişletmek için tıkla... D3D vs. yapmacaksanız tasarımlık bir olay gerekmiyor. Sanny Builder işinizi görür. Opcode Database'de size yardımcı olur.
KS KS B beoyhaer Centipat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 10 26 Eylül 2020 #6 beoyhaer dedi: Yanıtınız için teşekkür ederim. Tasarım konusunda evet ama mod yapma konusunda hayır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğniz programlara bakacağım Artı 0 Eksi
beoyhaer dedi: Yanıtınız için teşekkür ederim. Tasarım konusunda evet ama mod yapma konusunda hayır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğniz programlara bakacağım
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 26 Eylül 2020 #7 beoyhaer dedi: Teşekkür ederim dediğniz programlara bakacağım Genişletmek için tıkla... Cevabım işinize yaradıysa En iyi cevap olarak işaretlerseniz sevinirim Artı 0 Eksi
beoyhaer dedi: Teşekkür ederim dediğniz programlara bakacağım Genişletmek için tıkla... Cevabım işinize yaradıysa En iyi cevap olarak işaretlerseniz sevinirim
KS KS B beoyhaer Centipat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 10 26 Eylül 2020 #8 3D Modelleme için önerebileceğiniz bir program var mı ? Artı 0 Eksi
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 26 Eylül 2020 #9 beoyhaer dedi: 3D modelleme için önerebileceğiniz bir program var mı? Genişletmek için tıkla... C# veya Visual Basic'den yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
beoyhaer dedi: 3D modelleme için önerebileceğiniz bir program var mı? Genişletmek için tıkla... C# veya Visual Basic'den yapabilirsiniz.