A abece22 Hectopat Katılım 12 Haziran 2013 Mesajlar 2 12 Haziran 2013 #1 Uyumluluktan Windows 98 olmuyor. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi özelliklere basınca uyumluluk çıkmıyor.
Uyumluluktan Windows 98 olmuyor. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi özelliklere basınca uyumluluk çıkmıyor.
B Berke Geyik Ziyaretçi 12 Haziran 2013 #2 Resim görünmüyor. Başka bir siteye yükleyip öyle koyabilir misin?
A abece22 Hectopat Katılım 12 Haziran 2013 Mesajlar 2 12 Haziran 2013 #3 Resme gerek bile yok. Win 8'de Gta'ya sağ tık, özelliklere basınca uyumluluk kısmı çıkıyor ve ben de yok. Tek çözüm orası ama ben yapamıyorum.
Resme gerek bile yok. Win 8'de Gta'ya sağ tık, özelliklere basınca uyumluluk kısmı çıkıyor ve ben de yok. Tek çözüm orası ama ben yapamıyorum.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 12 Haziran 2013 #4 Oyunun yüklü olduğu klasöre gidip Exe dosyasını bulun. Korsan oyun oynamayın: Grand Theft Auto: San Andreas on Steam
Oyunun yüklü olduğu klasöre gidip Exe dosyasını bulun. Korsan oyun oynamayın: Grand Theft Auto: San Andreas on Steam