R ReallyReal Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 23 17 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar oyun Steam versiyonu, 60FPS yapamıyorum 25'te sabitliyor internetteki çözümler ise v1.0 içinmiş (ne olduğunu bile anlamadım). Steam sayfasındaki çözümleri de tek tek denedim olmadı.
Arkadaşlar oyun Steam versiyonu, 60FPS yapamıyorum 25'te sabitliyor internetteki çözümler ise v1.0 içinmiş (ne olduğunu bile anlamadım). Steam sayfasındaki çözümleri de tek tek denedim olmadı.
Çözüm S S Samotne Ciasteczka 17 Ekim 2020 Frame limiteri kapat. Sonra RTSS üzerinden FPS'ini sabitleyebilirsin. Ek olarak Steam patchi çöp, 1.0'a downgrade et oyununu.
Frame limiteri kapat. Sonra RTSS üzerinden FPS'ini sabitleyebilirsin. Ek olarak Steam patchi çöp, 1.0'a downgrade et oyununu.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 17 Ekim 2020 #2 Frame limiterı kapat. Fakat oyunun ağzı başı yamulur benden söylemesi bug San Andreas'a dönebilir . Artı 0 Eksi
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.457 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 17 Ekim 2020 #3 Maalesef yapamazsın, frame limiter diğer oyunlardaki gibi değil. Yaparsan ya daha çok kasar ya da oyun büzüşür gider. Artı 0 Eksi
Maalesef yapamazsın, frame limiter diğer oyunlardaki gibi değil. Yaparsan ya daha çok kasar ya da oyun büzüşür gider.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 17 Ekim 2020 #4 Frame limiteri kapat. Sonra RTSS üzerinden FPS'ini sabitleyebilirsin. Ek olarak Steam patchi çöp, 1.0'a downgrade et oyununu. Artı 1 Eksi Çözüm
Frame limiteri kapat. Sonra RTSS üzerinden FPS'ini sabitleyebilirsin. Ek olarak Steam patchi çöp, 1.0'a downgrade et oyununu.
redbelt Kilopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 118 Çözümler 2 17 Ekim 2020 #5 AMD mi NVIDIA mı kullanıyorsun Artı 0 Eksi
glenox Kilopat Katılım 23 Ağustos 2017 Mesajlar 393 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #6 Bildiğim kadarıyla Steam versiyonu zaten 25 FPS. Korsan yamalar kullanarak 60 FPS oynuyorlar. Artı 0 Eksi
KS KS R ReallyReal Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 23 17 Ekim 2020 #7 redbelt dedi: AMD mi NVIDIA mı kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... NVIDIA KenshiPochita dedi: Frame limiterı kapat. Fakat oyunun ağzı başı yamulur benden söylemesi bug San Andreas'a dönebilir . Genişletmek için tıkla... Frame limiter göremedim ayarlar kısmında, eğer başka bi yerde ise nerede? Artı 0 Eksi
redbelt dedi: AMD mi NVIDIA mı kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... NVIDIA KenshiPochita dedi: Frame limiterı kapat. Fakat oyunun ağzı başı yamulur benden söylemesi bug San Andreas'a dönebilir . Genişletmek için tıkla... Frame limiter göremedim ayarlar kısmında, eğer başka bi yerde ise nerede?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.025 Çözümler 45 17 Ekim 2020 #8 Ayarlardan display Setup'a oradan Advanced ve orada da frame limiter var onu kapat. Öyle bir dene bakalım. Artı 1 Eksi
Ayarlardan display Setup'a oradan Advanced ve orada da frame limiter var onu kapat. Öyle bir dene bakalım.
KS KS R ReallyReal Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 23 17 Ekim 2020 #9 m47 dedi: Ayarlardan display Setup'a oradan Advanced ve orada da frame limiter var onu kapat. Öyle bir dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın Advanced'e girmiştim ama görmemişim. Halledebildim Artı 0 Eksi
m47 dedi: Ayarlardan display Setup'a oradan Advanced ve orada da frame limiter var onu kapat. Öyle bir dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın Advanced'e girmiştim ama görmemişim. Halledebildim
glenox Kilopat Katılım 23 Ağustos 2017 Mesajlar 393 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #10 ReallyReal dedi: Sağ olasın Advanced'e girmiştim ama görmemişim. Halledebildim Genişletmek için tıkla... Sevindim, iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
ReallyReal dedi: Sağ olasın Advanced'e girmiştim ama görmemişim. Halledebildim Genişletmek için tıkla... Sevindim, iyi oyunlar.