GTA: San Andreas nasıl alınır?

GamerEmre17

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, GTA San Andreas oynamak istedim. Steam'e girip alayım dedim. Kaldırılmış. Oyunu nasıl alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aile paylaşımında gözükmez. Steam'de satılmadığı için biri aile paylaşsa bile oynayamaz.
Emin misiniz? Çünkü geçtiğimiz senelerde Amazing Spiderman ve Deadpool gibi kaldırılmış oyunları arkadaşımın aile paylaşımıyla oynadım. Yeni değişen bir durumsa bunu bilmiyorum.

Emin misiniz? Çünkü geçtiğimiz senelerde Amazing Spiderman ve Deadpool gibi kaldırılmış oyunları arkadaşımın aile paylaşımıyla oynadım. Yeni değişen bir durumsa bunu bilmiyorum.
Bende kaldırılmış oyunları göstermiyor. Oyundan oyuna değişebilir fakat Max Payne 1 ve 2'yi göstermiyor, büyük ihtimal GTA: SA'de gözükmez.

Hocam Steam üzerinden satıştan kalktığı için keylerin pahalı olması gerekmiyor mu? 30 TL çok ucuz geldi de.

Hocam Steam üzerinden satıştan kalktığı için keylerin pahalı olması gerekmiyor mu? 30 TL çok ucuz geldi de.

Ben örnek olarak paylaştım.
Bu sayfa Satış yapıyor mu, yapmıyor mu? Bilmiyorum.
Zaten alacak kişi ufak bir piyasa araştırması yapacaktır.

Çoğu kişi bu fiyatlardan sonra korsana yöneliyor ya da yönelecek.

Bu yolun uğruna gerekirse canımı veririm. Ceza yemek umurumda değil
Küçükken dostum olan sa*lamindir.oyunindirclub.torrentoyunindir.oyunindirvip tarzı siteler her ne kadar legal olmasada hayatımı kurtarmıştır sa*lamindirde linklerin %20si çalışmazdı ama en güvenli ve en güncel siteydi oyunindirclub her oyunun her türden drive ve torrent olarak her linkini bulundururdu konusu olan gta trilogy nin bile linki var ama genelde ilk sürümler olurdu yinede favorim oydu ah be eski günler korsan oyun kötü tmm biliyoruzda hangimiz oynamadıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…