Steam GTA San Andreas nasıl alınır?

Bazılarını denedim lisans iptal hatası var San Andreas Vice City GTA 3 içinde denedim.

Hocam windowns + r ye basın ardından linkte bulunan son kısımda (steam://install/404020)
Bunun gibi oyunun sondaki kodu kopyalayıp enter basın ardından oyunu indirebilirsiniz ya da iptale basarak kütüphaneye ekleyebilirsiniz.

Definitive aldım ama 1 saat bile oynayamadım iade ettim kimseye de tavsiye etmiyorum çizgi filme benzeyen grafikler klavye mouse da bir gariplik var.
Ben 2024 Ocak ayında bu sürümden San andreas'ı tekrar bitirdim Vice city ile Gta 3'ü de yarım bıraktım sıkıldığım için. O zaman ki halinde bile sorun yoktu hem kontroller de hemde herhangi bir bug durumunda. Çizgi film gibi gözükmüyor bence. En son yeni gelen güncelleme ile daha da iyileştirdiler oyunları detaylı bir şekilde. Yine de bu sürümü satın almam derseniz eski sürümleri korsan olarak edinmekten başka çareniz yok gibi duruyor.

Definitive Edition paketinde var.

Ben şimdi GTA Vice City için steam://install/12110 denedim ama lisans yok diyor ne yapacağız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…