GTA San Andreas nasıl kurulur?

Tamamdır hocam çok büyük hata yoksa 2004 indiriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önce 2004 indiriyorsunuz oyunu yani.
Classic enhanced ise hataları gideren bir mod.

Tamam hocam siz ikisini indirmeniz gerek yok dediniz ya ben de diyorum ki 2004 çok fazla sorun varsa diğerini de indirdiyim hocam.

Tamam hocam siz ikisini indirmeniz gerek yok dediniz ya bende diyorum ki 2004 çok fazla sorun varsa diğerinde indirdiyim hocam.

2004'ü indirince hatalarla karşılaşırsanız classic enhancedi indirip oyunun dosyalarının içine atın hocam.

2004'ü indirince hatalarla karşılaşırsanız classic enhancedi indirip oyunun dosyalarının içine atın hocam.

Tamamdır hocam, Enhanced'i sadece klasöre atıp değiştir diyoruz.

Diger forumda okumuştum, linkini attığınız setup 1 setup 2 nedir hocam?

Tamamdır hocam enhancedi sadece klasöre atıp değiştir diyoruz.

Diger forumda okumuştum linkini attığınız setup 1 setup 2 nedir hocam.

Setup 1 setup 2 dosyaları oyunu kurmak için gerekli dosyalar onlar siz sadece içindeki setup.exe ye bascaksınız hocam.

Setup 1 setup 2 dosyaları oyunu kurmak için gerekli dosyalar onlar siz sadece içindeki setup.exe ye bascaksınız hocam.

Hocam anladığım kadarıyla 2004 setup ile kuracağım ve ondan sonra dosya konumuna enchanted içinde ne varsa atıp değiştir diyeceğim.

Hocam silah ve polislerin görünümün eskisi olması için ne yapmamız lazım.

Diger dosyada temiz değil mi hocam.

Onlar değişmiyor hocam classic enhanced sadece HUD'ları Xbox 360 versiyonu gibi kalitelii hale getiriyor ve temizdi ben ilk indirdiğimde tekrar indireyim isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…