GTA San Andreas nasıl kurulur?

Onlar değişmiyor hocam classic enhanced sadece HUD'ları Xbox 360 versiyonu gibi kalitelii hale getiriyor ve temizdi ben ilk indirdiğimde tekrar indireyim isterseniz.

Hocam setupda sorun yok değil mi virüs falan?

Hocam konuda yazmışsınız, ondan merak edip yazdim. Ben bir kuruyum, olmadı bir daha yazarim hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam setupda sorun yok değil mi virüs falan.

Hocam konuda yazmışsınız ondan merak edip yazdim ben bir kuruyum olmadı bir daha yazarim hocam.

Yok hocam sorun yok bende sorun olmadı.

Diğer dosyada temiz çıktı hocam kurabilirsiniz.

Tarama sonuçları bunlar hocam.

Son düzenleme:
Kalsın hocam DirectX gibi şeyleri kuruyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam daha enchanted atmadim, oyunu kurdum sadece fakat 800x600x32 hatasi veriyor. Bir de hocam oyunu kurarken direkt falan filan bir şeyleri kurdum da sorun olmaz değil mi? Oyuna tıkladığımda kur dedim, sorun olmaz değil mi?

Hocam daha enchanrd atmadim oyunu kurdum sadece fakat 800x600x32 hatasi veriyor bir de hocam oyunu kurarken direk falan filan bisyerl kurdum da sorun olmaz değil mi oyuna tıkladığımda kur dedim sorun olmaz değil mi?

800x600x32 sorunu şey 800x600 çözünürlüğü eklemeniz gerekiyor PC'ye veya şeyde oluyor GTA SA'nın EXE'sine sağ tıklayın özellikler uyumluluk 640x280 başlat seçeneğini tikleyin uygula deyin oyun her açıldığında 640x280 olarak açılacak ayarlardan 1920x1080 yapabilirsiniz.

Hocam daha enchanrd atmadim oyunu kurdum sadece fakat 800x600x32 hatasi veriyor bir de hocam oyunu kurarken direk falan filan bisyerl kurdum da sorun olmaz değil mi oyuna tıkladığımda kur dedim sorun olmaz değil mi?

Yok hocam sorun olmaz o DirectX şeyleri technopattada var o oyunu oynayabilmeniz için.

O DirectX dediğiniz şey bu DirectX İndirme Aracı

Sorunu çözebildiniz mi hocam? @warkesier34

Maalesef hocam hala aynı.

DirectX onun gibi değildi hocam.
2 seçenek vardı, bitmesi devam et yanında yönetici simgesi var ve bir tanesi iptal. İptal basinca oyundan atiyor ve DirectX hatasi veriyor. Ben devama basıp kurdum sorun olmaz değil mi?

Sorun olmaz hocam.

Sizde böyle hata verdi mi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…