Yavuz Selim78828 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 170 Çözümler 1 11 Ocak 2025 #1 GTA San Andreas nasıl satın alıp orijinal oynayabilirim? Definition Edition hariç.
KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #2 Yavuz Selim78828 dedi: GTA San Andreas nasıl satın alıp orijinal oynayabilirim? Definition Edition hariç. Genişletmek için tıkla... Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store Bunu satın alarak. Artı 0 Eksi
Yavuz Selim78828 dedi: GTA San Andreas nasıl satın alıp orijinal oynayabilirim? Definition Edition hariç. Genişletmek için tıkla... Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store Bunu satın alarak.
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 11 Ocak 2025 #3 Yanlış bilgi KingExodus dedi: Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store Bunu satın alarak. Genişletmek için tıkla... Bu Definitive Edition versiyonu. Bildiğim kadarıyla orjinal GTA San Andreas satılmıyor şuan. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2025 Artı -1 Eksi
KingExodus dedi: Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store Bunu satın alarak. Genişletmek için tıkla... Bu Definitive Edition versiyonu. Bildiğim kadarıyla orjinal GTA San Andreas satılmıyor şuan.
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #4 Yanlış bilgi Yavuz Selim78828 dedi: GTA San Andreas nasıl satın alıp orijinal oynayabilirim? Definition Edition hariç. Genişletmek için tıkla... Oyunun Definitive Edition versiyonu dışında orijinal şekilde alamazsınız. Artı -1 Eksi
Yavuz Selim78828 dedi: GTA San Andreas nasıl satın alıp orijinal oynayabilirim? Definition Edition hariç. Genişletmek için tıkla... Oyunun Definitive Edition versiyonu dışında orijinal şekilde alamazsınız.
KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #5 830349 dedi: Bu Definitive Edition versiyonu. Bildiğim kadarıyla orjinal GTA San Andreas satılmıyor şuan. Genişletmek için tıkla... Keşke girip baksaydınız. Sitede ikisi de satılıyor. Bu orjinali. Artı 0 Eksi
830349 dedi: Bu Definitive Edition versiyonu. Bildiğim kadarıyla orjinal GTA San Andreas satılmıyor şuan. Genişletmek için tıkla... Keşke girip baksaydınız. Sitede ikisi de satılıyor. Bu orjinali.
Dusk06 Decipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1.828 Çözümler 3 Yer Ankara | Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #6 Definitive Edition satın alırsanız 6 oyun geliyor bilginize. Artı 0 Eksi
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #7 Dusk06 dedi: Definitive Edition satın alırsanız 6 oyun geliyor bilginize. Genişletmek için tıkla... Orjinalleri de mi veriyor? Öyle bir yazı göremedin. Artı 0 Eksi
Dusk06 dedi: Definitive Edition satın alırsanız 6 oyun geliyor bilginize. Genişletmek için tıkla... Orjinalleri de mi veriyor? Öyle bir yazı göremedin.
Dusk06 Decipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1.828 Çözümler 3 Yer Ankara | Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #8 dreambullet dedi: Orjinalleri de mi veriyor? Öyle bir yazı göremedin. Genişletmek için tıkla... Evet ama veriyor. dreambullet dedi: Orjinalleri de mi veriyor? Öyle bir yazı göremedin. Genişletmek için tıkla... Keşke 4 gün önce alsaydın indirim vardı. 6 adet oyun hem orjinaller hem de yeni sürümler 460 liraydı. dreambullet dedi: Orjinalleri de mi veriyor? Öyle bir yazı göremedin. Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/sosyal/konu/gta-definitive-edition-alinir-mi.3551590/ Bu konunun 1. sayfasının en aşağıda ki mesajına bakın. Artı 0 Eksi
dreambullet dedi: Orjinalleri de mi veriyor? Öyle bir yazı göremedin. Genişletmek için tıkla... Evet ama veriyor. dreambullet dedi: Orjinalleri de mi veriyor? Öyle bir yazı göremedin. Genişletmek için tıkla... Keşke 4 gün önce alsaydın indirim vardı. 6 adet oyun hem orjinaller hem de yeni sürümler 460 liraydı. dreambullet dedi: Orjinalleri de mi veriyor? Öyle bir yazı göremedin. Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/sosyal/konu/gta-definitive-edition-alinir-mi.3551590/ Bu konunun 1. sayfasının en aşağıda ki mesajına bakın.
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #9 Dusk06 dedi: Evet ama veriyor. Keşke 4 gün önce alsaydın indirim vardı. 6 adet oyun hem orjinaller hem de yeni sürümler 460 liraydı. Genişletmek için tıkla... Gördüm de san andreas ve vice city'i hilesiz bitirdim. Sadece III için almak istemedim. Artı 0 Eksi
Dusk06 dedi: Evet ama veriyor. Keşke 4 gün önce alsaydın indirim vardı. 6 adet oyun hem orjinaller hem de yeni sürümler 460 liraydı. Genişletmek için tıkla... Gördüm de san andreas ve vice city'i hilesiz bitirdim. Sadece III için almak istemedim.