mrbread Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Nereden indireceğim? Oyunu modlamak istiyorum.
bursa_teksas_16 Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 602 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üretim Mühendisi 16 Haziran 2025 #2 mrbread dedi: Nereden indireceğim? Oyunu modlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Pek etik değil ama tek yol korsan gibi duruyor. Artı 0 Eksi
mrbread dedi: Nereden indireceğim? Oyunu modlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Pek etik değil ama tek yol korsan gibi duruyor.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.331 Makaleler 6 Çözümler 139 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Haziran 2025 #3 Steam'den indirilebilir, Steam versiyonu sorunlu olduğuna dair birkaç makale okumuştum ama çözüm yolları da varmış. Artı 0 Eksi
Steam'den indirilebilir, Steam versiyonu sorunlu olduğuna dair birkaç makale okumuştum ama çözüm yolları da varmış.
bursa_teksas_16 Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 602 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üretim Mühendisi 16 Haziran 2025 #4 Steam'de orijinal sürüm satışı bulunmuyor definitve var evet oyun sorunlu downgrade yaması ile mükemmel bir hal alıyor ama. RitmicOfficial dedi: Steam'den indirilebilir, Steam versiyonu sorunlu olduğuna dair birkaç makale okumuştum ama çözüm yolları da varmış. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Steam'de orijinal sürüm satışı bulunmuyor definitve var evet oyun sorunlu downgrade yaması ile mükemmel bir hal alıyor ama. RitmicOfficial dedi: Steam'den indirilebilir, Steam versiyonu sorunlu olduğuna dair birkaç makale okumuştum ama çözüm yolları da varmış. Genişletmek için tıkla...
KS KS mrbread Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #5 RitmicOfficial dedi: Steam'den indirilebilir, Steam versiyonu sorunlu olduğuna dair birkaç makale okumuştum ama çözüm yolları da varmış. Genişletmek için tıkla... Dostum Steam versiyonunu indirdim ama oyunu downgrade ederken orijinal olmadığı için bazı sıkıntılar çıkmakta. bursa_teksas_16 dedi: Pek etik değil ama tek yol korsan gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama mecburi. Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: Steam'den indirilebilir, Steam versiyonu sorunlu olduğuna dair birkaç makale okumuştum ama çözüm yolları da varmış. Genişletmek için tıkla... Dostum Steam versiyonunu indirdim ama oyunu downgrade ederken orijinal olmadığı için bazı sıkıntılar çıkmakta. bursa_teksas_16 dedi: Pek etik değil ama tek yol korsan gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama mecburi.