Steam platformundan kalkmış zaten ben oradan almazdım çünkü kimse oradan almamı önermiyordu buglar fazlaymış, şu yenilenmiş olan GTA San Andreas'ı beğenmedim eskisi daha iyiydi, hem şu yenilenmiş GTA San Andreas MTA açmıyor muş arkadaşım demişti, bende genel de MTA oynadığım için GTA San Andreas'ı yüklemek istiyorum nereden güvenli bir şekilde yükleyeceğimi bilmiyorum.
Bildiğim kadarıyla başka platformda yok. Eğer varsa alınabilir. Fakat biz genelde böyle oyunların Crack oynanmasında bir sakınca görmüyoruz Sosyal ailesi olarak.
Bişey yazacağım da korsana destek vermiyoruz diyenler gelir şimdi. Oyunun orjinal satın alıncak bir yeri kalmamış gene de yazayım 500mb sıkıştırılmış dosyalar oluyor onları indirebilirsin.
Bildiğim kadarıyla başka platformda yok. Eğer varsa alınabilir. Fakat biz genelde böyle oyunların crack oynanmasında bir sakınca görmüyoruz sosyal ailesi olarak.
Resmi olarak alabileceğin bir yer yok gibi duruyor ancak yani Steam'de oyuna sahip bir hesap falan alman lazım. Crack indir geç zaten orjinal satın alınınca bozuk oluyordu.