Steam platformundan kalkmış zaten ben oradan almazdım çünkü kimse oradan almamı önermiyordu buglar fazlaymış, şu yenilenmiş olan GTA San Andreas'ı beğenmedim eskisi daha iyiydi, hem şu yenilenmiş GTA San Andreas MTA açmıyor muş arkadaşım demişti, bende genel de MTA oynadığım için GTA San Andreas'ı yüklemek istiyorum nereden güvenli bir şekilde yükleyeceğimi bilmiyorum.
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. GTAIII, Vice City, and San Andreas updated with enhanced visuals and gameplay. Coming soon to Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, and the Rockstar Games Launcher.
Bildiğim kadarıyla başka platformda yok. Eğer varsa alınabilir. Fakat biz genelde böyle oyunların crack oynanmasında bir sakınca görmüyoruz sosyal ailesi olarak.
Ama hangi siteden indiriceğimi bilmiyorum güvenilir sitelerde var güvenilmez sitelerde, bir tane güvenilir site biliyordum ama o siteden kalkmış GTA San Andreas.
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. GTAIII, Vice City, and San Andreas updated with enhanced visuals and gameplay. Coming soon to Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, and the Rockstar Games Launcher.