K kasli kopke Decapat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. GTA San Andreas yüklemek istiyorum ama en güvenilir olan bir yer biliyor musunuz? Birkaç gun once indirdim ama virüs çıktı o da. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2023
Arkadaşlar merhaba. GTA San Andreas yüklemek istiyorum ama en güvenilir olan bir yer biliyor musunuz? Birkaç gun once indirdim ama virüs çıktı o da.
7 727206 Picopat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 160 Çözümler 1 3 Kasım 2023 #2 kasli kopke dedi: Arkadaşlar merhaba. GTA San Andreas yüklemek istiyorum ama en güvenilir olan bir yer biliyor musunuz? Birkaç gun once indirdim ama virüs çıktı o da. Genişletmek için tıkla... Steam, diğer seçenekleri söylemem yasak maalesef.
kasli kopke dedi: Arkadaşlar merhaba. GTA San Andreas yüklemek istiyorum ama en güvenilir olan bir yer biliyor musunuz? Birkaç gun once indirdim ama virüs çıktı o da. Genişletmek için tıkla... Steam, diğer seçenekleri söylemem yasak maalesef.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 3 Kasım 2023 #3 727206 dedi: Steam, diğer seçenekleri söylemem yasak maalesef. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Arkadaş hemen alsın buradan.
727206 dedi: Steam, diğer seçenekleri söylemem yasak maalesef. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Arkadaş hemen alsın buradan.
7 727206 Picopat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 160 Çözümler 1 3 Kasım 2023 #4 Vavien. dedi: Haklısınız. Arkadaş hemen alsın buradan. Genişletmek için tıkla... Vay be, yeni fark ettim. Korsandan başka çözümü yok galiba.
Vavien. dedi: Haklısınız. Arkadaş hemen alsın buradan. Genişletmek için tıkla... Vay be, yeni fark ettim. Korsandan başka çözümü yok galiba.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 3 Kasım 2023 #5 Dostlar Steam önermişsiniz ama Steam'de satışta yok mâlesef. Satışta olmayan oyunlar için destek var mı, yok mu hatırlamıyorum. Ama legal istiyorsan, emülatör ile Android versiyonunu oynayabilirsin. Ya da PS2 versiyonunu emülatör ile oynayabilirsin.
Dostlar Steam önermişsiniz ama Steam'de satışta yok mâlesef. Satışta olmayan oyunlar için destek var mı, yok mu hatırlamıyorum. Ama legal istiyorsan, emülatör ile Android versiyonunu oynayabilirsin. Ya da PS2 versiyonunu emülatör ile oynayabilirsin.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 3 Kasım 2023 #6 Moderatörlere sordum. Bu, speedrunner'larin kullandığı versiyon. English Ben zaten bilinen bir speedrunner. Kod:Panoya kopyala https://drive.google.com/file/d/1j1D59ty5oGpYkukawNB74oHuYupwPywC/view?usp=drivesdk aabcc dedi: Dostlar Steam önermişsiniz ama Steam'de satışta yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Çoğul konuşmayın lütfen.
Moderatörlere sordum. Bu, speedrunner'larin kullandığı versiyon. English Ben zaten bilinen bir speedrunner. Kod:Panoya kopyala https://drive.google.com/file/d/1j1D59ty5oGpYkukawNB74oHuYupwPywC/view?usp=drivesdk aabcc dedi: Dostlar Steam önermişsiniz ama Steam'de satışta yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Çoğul konuşmayın lütfen.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 3 Kasım 2023 #7 Vavien. dedi: Moderatörlere sordum. Bu, speedrunner'larin kullandığı versiyon. English Ben zaten bilinen bir speedrunner. Kod:Panoya kopyala https://drive.google.com/file/d/1j1D59ty5oGpYkukawNB74oHuYupwPywC/view?usp=drivesdk Çoğul konuşmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Hacı abi Steam linki atan sen değil misin? Satışta olmadığı için beğenmedim attım, hemen bir trigger. Yapmayın etmeyin, hatanızı belirtmek suç mu?
Vavien. dedi: Moderatörlere sordum. Bu, speedrunner'larin kullandığı versiyon. English Ben zaten bilinen bir speedrunner. Kod:Panoya kopyala https://drive.google.com/file/d/1j1D59ty5oGpYkukawNB74oHuYupwPywC/view?usp=drivesdk Çoğul konuşmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Hacı abi Steam linki atan sen değil misin? Satışta olmadığı için beğenmedim attım, hemen bir trigger. Yapmayın etmeyin, hatanızı belirtmek suç mu?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 3 Kasım 2023 #8 aabcc dedi: Hacı abi Steam linki atan sen değil misin? Genişletmek için tıkla... Ben Steam'den indir yazana cevap verdim. Satın alınamayan şeyi satın almasını beklediğimi düşünmüyorsunuz herhalde.
aabcc dedi: Hacı abi Steam linki atan sen değil misin? Genişletmek için tıkla... Ben Steam'den indir yazana cevap verdim. Satın alınamayan şeyi satın almasını beklediğimi düşünmüyorsunuz herhalde.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 3 Kasım 2023 #9 Vavien. dedi: Ben Steam'den indir yazana cevap verdim. Satın alınamayan şeyi satın almasını beklediğimi düşünmüyorsunuz herhalde. Genişletmek için tıkla... İroniyi anlamadım kusura bakmayın, Google'a GTA SA Steam yazıp, linkini attınız sandım.
Vavien. dedi: Ben Steam'den indir yazana cevap verdim. Satın alınamayan şeyi satın almasını beklediğimi düşünmüyorsunuz herhalde. Genişletmek için tıkla... İroniyi anlamadım kusura bakmayın, Google'a GTA SA Steam yazıp, linkini attınız sandım.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #10 aabcc dedi: Hacı abi Steam linki atan sen değil misin? Satışta olmadığı için beğenmedim attım, hemen bir trigger. Yapmayın etmeyin, hatanızı belirtmek suç mu? Genişletmek için tıkla... @Vavien. Komik bir espri için attı onu, arkadaş Steam'den satılmadığını anlasın diye.
aabcc dedi: Hacı abi Steam linki atan sen değil misin? Satışta olmadığı için beğenmedim attım, hemen bir trigger. Yapmayın etmeyin, hatanızı belirtmek suç mu? Genişletmek için tıkla... @Vavien. Komik bir espri için attı onu, arkadaş Steam'den satılmadığını anlasın diye.