Bluestacks kurup oynayabilirsin.Orijinal GTA San Andreas oynamak istiyorum. Remastered hali ilgimi çekmedi fakat oyunu indirebileceğim bir adres bulamadim. Yardımcı olabilir misiniz?
![]()
GTA San Andreas Full Game : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
GTA SAN ANDREAS FULL GAMEarchive.org
Güvenilir mi?
Güvenilir mi?
Güvenilir fakat çalışması için bir şey istiyordu bende indirmiştim zamanında oradan.
Global bir site olması önemli. Web archive de indiren şerin yorumları falan da oluyor. Rapor sistemi de var. Güvenli olma ihtimali yüksek ama siz yine de önleminizi alın. Eski oyunlarda net bir kaynak yok. Rockstar'ın halt yemeleri.
dinput8.dll dosyası vardı. Mouse çalışmıyordu onu atıncaintent te var o dosya binlerce hakkında çekilmiş de video var.
Oyun satıştan kaldırıldığı için korsana destek verdiğimi düşünmeyerekten link paylaşıyorum. (güvenilir zamanında indirmiştim hala indiriyorum indirirken buzzheavier seçeneğinden indir.)
O olayı biliyorum fakat kod tarzı bir şey istiyordu oyunu çalıştırmak için o değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.