GTA San Andreas nereden indirilir?

GTA San Andreas oynamak istiyorum ama eski halini oynamak istiyorum nereden indirebilirim?

Buyurun hocam.

Eski sürüm dediğin 1.0 sürümü sanırsam. Burada mevcut. Hatasız sürümü diyorsan, stabil versiyonu da mevcut.

GTA San Andreas oynamak istiyorum ama eski halini oynamak istiyorum nereden indirebilirim?

GTA San Andreas şu an orijinal olarak yok korsan olarak var ama korsan olduğu için güven sıkıntısı olabilir sahsen ben kurmazdim.

GTA: SA artık tek oyun halinde satılmıyor. GTA: The Trilogy adıyla Rockstar'ın sitesinden satın alınabilir. İster Definitive Edition olarak, ister klasik eski sürüm olarak da mevcut.

Klasik sürümden bahsediyorsan, bildiğim kadarıyla resmi olarak verilmiyor. Ancak ben bir klasik sürüm indirdim Türkçe yamasını da yaptım, içine tatlı bir grafik modu da yaptım, aslında ışıklandırma desek daha doğru olur grafik modundan ziyade. Eğer ilgileniyorsanız hala, Google Drive'a dosyalarımı yükleyip linkini atabilirim.

Not: Fare bugları fix durumda. Ayrıca oyun 60 ve üstü FPS ile oynanabiliyor. Onlar da fix.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı