B Burak0472 Centipat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Ben GTA San Andreas oynamak istiyorum ama Steam'da falan satılmıyor (trilogy satılıyor), ama önce size sormak istedim. Nereden satın alabilirim yeniden? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2022
Ben GTA San Andreas oynamak istiyorum ama Steam'da falan satılmıyor (trilogy satılıyor), ama önce size sormak istedim. Nereden satın alabilirim yeniden?
KS KS B Burak0472 Centipat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #11 xakiran dedi: Her konuya şunu yazıp durmayın. Rockstar’ın mağazasında klasik trilogy de satılıyor: Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store Grand Theft Auto: The Trilogy includes: • Grand Theft Auto III • Grand Theft Auto: Vice City • Grand Theft Auto: San Andreas store.rockstargames.com Genişletmek için tıkla... Hocam sen fiyatını görmüyor musun? O kadar param yok ki benim, eskiden 25 lira olan San Andreas'tan bahsediyorum ben. Artı 0 Eksi
xakiran dedi: Her konuya şunu yazıp durmayın. Rockstar’ın mağazasında klasik trilogy de satılıyor: Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store Grand Theft Auto: The Trilogy includes: • Grand Theft Auto III • Grand Theft Auto: Vice City • Grand Theft Auto: San Andreas store.rockstargames.com Genişletmek için tıkla... Hocam sen fiyatını görmüyor musun? O kadar param yok ki benim, eskiden 25 lira olan San Andreas'tan bahsediyorum ben.
Axl Ros3 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer Antalya/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #12 TurkistSamet dedi: link atsam ban yer miyim Genişletmek için tıkla... Ban değil belki ama ceza yersin. Artı 0 Eksi
TurkistSamet dedi: link atsam ban yer miyim Genişletmek için tıkla... Ban değil belki ama ceza yersin.
TurkistSamet Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #13 CahilSavar dedi: Hocam, eğer gerçekse hayatımı kurtardınız, Allah razı olsun... Genişletmek için tıkla... GTA San Andreas satılmıyor ki. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
CahilSavar dedi: Hocam, eğer gerçekse hayatımı kurtardınız, Allah razı olsun... Genişletmek için tıkla... GTA San Andreas satılmıyor ki.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.319 Çözümler 5 24 Ağustos 2022 #14 xakiran dedi: Her konuya şunu yazıp durmayın. Rockstar'ın mağazasında klasik trilogy de satılıyor: Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store Grand Theft Auto: The Trilogy includes: • Grand Theft Auto III • Grand Theft Auto: Vice City • Grand Theft Auto: San Andreas store.rockstargames.com Genişletmek için tıkla... Kaç senelik oyunlar 218 TL verilir mi oynamasın daha iyi. Artı 0 Eksi
xakiran dedi: Her konuya şunu yazıp durmayın. Rockstar'ın mağazasında klasik trilogy de satılıyor: Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store Grand Theft Auto: The Trilogy includes: • Grand Theft Auto III • Grand Theft Auto: Vice City • Grand Theft Auto: San Andreas store.rockstargames.com Genişletmek için tıkla... Kaç senelik oyunlar 218 TL verilir mi oynamasın daha iyi.
CahilSavar Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #15 Şu oyunu ne hale soktular be, yazıklar olsun. HONDA VTEC 1.6 dedi: Kaç senelik oyunlar 218 TL verilir mi oynamasın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam inanın nostalji yapmayı sevenler o parayı seve seve verir. Biraz canları acısa da... Artı 0 Eksi
Şu oyunu ne hale soktular be, yazıklar olsun. HONDA VTEC 1.6 dedi: Kaç senelik oyunlar 218 TL verilir mi oynamasın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam inanın nostalji yapmayı sevenler o parayı seve seve verir. Biraz canları acısa da...