KonuKilit Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer BruhKöy 19 Ekim 2020 #21 O bilgisayar elimde olsa... Gta 1 de pineklemezdim !
Schwerer Gustav Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 1.526 Çözümler 5 19 Ekim 2020 #22 Silinen üye dedi: Millet Cities Skylines, Microsoft Flight Simulator 2020 oynuyor... Ben 15 yıllık laptopta... Gta 1 oynarım... Genişletmek için tıkla... Underground 2 oyna derim. RTX3090 lı sistemim de olsa açar oynarım öyle sapıkça sarıyor o oyun beni.
Silinen üye dedi: Millet Cities Skylines, Microsoft Flight Simulator 2020 oynuyor... Ben 15 yıllık laptopta... Gta 1 oynarım... Genişletmek için tıkla... Underground 2 oyna derim. RTX3090 lı sistemim de olsa açar oynarım öyle sapıkça sarıyor o oyun beni.
KonuKilit Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer BruhKöy 19 Ekim 2020 #23 Coeus dedi: Bende crack oynadım fakat çok fazla hatayla karşılaştım. Örnek vereyim oyunun başlarında araba da show yapıyorsunuz ya mesela orada basacağım tuşlar gözükmüyordu. . Bende 17 yıllık laptopta oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Kader böyleymiş... Üzülmenin anlamı yok... Bir sabah mükemmel bir bilgisayarım var sanıyorum... Bakıyorum... Yok...
Coeus dedi: Bende crack oynadım fakat çok fazla hatayla karşılaştım. Örnek vereyim oyunun başlarında araba da show yapıyorsunuz ya mesela orada basacağım tuşlar gözükmüyordu. . Bende 17 yıllık laptopta oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Kader böyleymiş... Üzülmenin anlamı yok... Bir sabah mükemmel bir bilgisayarım var sanıyorum... Bakıyorum... Yok...
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Ekim 2020 #24 Silinen üye dedi: Kader böyleymiş... Üzülmenin anlamı yok... Bir sabah mükemmel bir bilgisayarım var sanıyorum... Bakıyorum... Yok... Genişletmek için tıkla... Para mı var? PC alalım.
Silinen üye dedi: Kader böyleymiş... Üzülmenin anlamı yok... Bir sabah mükemmel bir bilgisayarım var sanıyorum... Bakıyorum... Yok... Genişletmek için tıkla... Para mı var? PC alalım.
KonuKilit Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer BruhKöy 19 Ekim 2020 #25 Hele bir bilgisayarıyla hava atanlar... Yokmu onlar... Yokmu onlar... Coeus dedi: Para mı var? PC alalım. Genişletmek için tıkla... PC almak için altın aldım o da battı
Hele bir bilgisayarıyla hava atanlar... Yokmu onlar... Yokmu onlar... Coeus dedi: Para mı var? PC alalım. Genişletmek için tıkla... PC almak için altın aldım o da battı
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Ekim 2020 #26 Schwerer Gustav dedi: Underground 2 oyna derim. RTX3090'lı sistemim de olsa açar oynarım öyle sapıkça sarıyor o oyun beni. Genişletmek için tıkla... Nereden buldun o kadar parayı?
Schwerer Gustav dedi: Underground 2 oyna derim. RTX3090'lı sistemim de olsa açar oynarım öyle sapıkça sarıyor o oyun beni. Genişletmek için tıkla... Nereden buldun o kadar parayı?
KonuKilit Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer BruhKöy 19 Ekim 2020 #27 Coeus dedi: Nereden buldun o kadar parayı? Genişletmek için tıkla... Şanslı insanlar... Silinen üye dedi: Şanslı insanlar... Genişletmek için tıkla... Vay be kader işte...
Coeus dedi: Nereden buldun o kadar parayı? Genişletmek için tıkla... Şanslı insanlar... Silinen üye dedi: Şanslı insanlar... Genişletmek için tıkla... Vay be kader işte...
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Ekim 2020 #28 Silinen üye dedi: Şanslı insanlar... Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok. :/
KonuKilit Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer BruhKöy 19 Ekim 2020 #29 Coeus dedi: Yapacak bir şey yok. :/ Genişletmek için tıkla... Evet ne olabilir ki? Bir YouTube kanalı açtım izlenmiyor... Ama bir gün... YouTube ile ünlü olacağıma yemin ediyorum ! Allah katına yemin ediyorum !
Coeus dedi: Yapacak bir şey yok. :/ Genişletmek için tıkla... Evet ne olabilir ki? Bir YouTube kanalı açtım izlenmiyor... Ama bir gün... YouTube ile ünlü olacağıma yemin ediyorum ! Allah katına yemin ediyorum !
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 19 Ekim 2020 #30 5-6 defa bitirdiysen görevleri hatta replikleri bile ezbere biliyorsun demektir. Çok büyük olasılıkla sıkılıp bırakırsın. Yaklaşık 1 ay sonra Cyberpunk 2077 çıkacak, tavsiye ederim.
5-6 defa bitirdiysen görevleri hatta replikleri bile ezbere biliyorsun demektir. Çok büyük olasılıkla sıkılıp bırakırsın. Yaklaşık 1 ay sonra Cyberpunk 2077 çıkacak, tavsiye ederim.