KonuKilit Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer BruhKöy 21 Ekim 2020 #41 NuLDeRGAMER dedi: Sisitemin ne. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 64 Bit Intel Inside 2 GB RAM.
NuLDeRGAMER Picopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 81 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #42 Silinen üye dedi: Windows 8.1 64 Bit Intel Inside 2 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Oynarsın ama kasabilir mi bilmiyorum.
Silinen üye dedi: Windows 8.1 64 Bit Intel Inside 2 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Oynarsın ama kasabilir mi bilmiyorum.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #44 Oyunu Steam üzerinden aldıysanız downgrade yapıp rahatça oynayabilirsiniz ama Epic Games ve Rockstar Launcher desteği yok.
Oyunu Steam üzerinden aldıysanız downgrade yapıp rahatça oynayabilirsiniz ama Epic Games ve Rockstar Launcher desteği yok.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #45 CinarYilmaz dedi: Bence sürekli oyun oynamak yerine kendi oyununu kendin yapmayı denemelisin. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var?
CinarYilmaz dedi: Bence sürekli oyun oynamak yerine kendi oyununu kendin yapmayı denemelisin. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var?
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #46 @kiremithuseyin Oynanmaz.
WukuWukong Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #47 CinarYilmaz dedi: Bence sürekli oyun oynamak yerine kendi oyununu kendin yapmayı denemelisin. Genişletmek için tıkla... Dostum konuyu hortlatacak ama o iş o kadar kolay değil. Saçmalamayın, adam oyun oynamak istiyorum diyor senin dediğin çok saçma.
CinarYilmaz dedi: Bence sürekli oyun oynamak yerine kendi oyununu kendin yapmayı denemelisin. Genişletmek için tıkla... Dostum konuyu hortlatacak ama o iş o kadar kolay değil. Saçmalamayın, adam oyun oynamak istiyorum diyor senin dediğin çok saçma.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 6 Haziran 2022 #48 Bence bugün bile oynanır. Her ne kadar grafik olarak kötü olsa da oynanış ve hikaye olarak bayağı iyi. İnternetten korsanını bul, üstüne de hatalarını düzelten bir mod at mis gibi oyna.
Bence bugün bile oynanır. Her ne kadar grafik olarak kötü olsa da oynanış ve hikaye olarak bayağı iyi. İnternetten korsanını bul, üstüne de hatalarını düzelten bir mod at mis gibi oyna.