GTA San Andreas oyundan atıyor

Umarım ceza yemem ama gidin korsan indirin. Emin olun korsan versiyonu PC içi en iyi versiyon. Sıkıntısız oynarsınız.

Şimdi şöyle oyun ilk PC'ye geldiğinde Steam yok tabi o sürüm gayet iyi oynanıyordu. Steam'e geldi sonra oyun ama Steam'deki sürüm ile ilk çıkan sürüm farklı sürümler. Steam sürümünde oyun optimasyon modu yapmadan sürekli sorun çıkarıyor ama hiçbir zaman bununla ilgili bir güncelle gelmedi. O yüzden en stabil versiyon korsan çünkü ilk versiyonu kullanıyor.
Steam, San Andreas'ten 5 sene önce hizmete girmiştir. Zaten oyun çıktıktan 1 sene sonra Steam'de yayınlanmıştır. Crack önermiyorum ama 10 yıl gibi bir süredir San Andreas oynayan birisi olarak söylemem gereken şey crack sürümün daha stabil olduğu. Deneyip görebilirsiniz. Steam sürümü sorun kaynıyor.

Rockstar Games'in bu oyun için bir yama yapması gerekiyor. SAMP, MTA, UGMP gibi çok oyunculu platformlar ve tek oyunculu platformda korsan oynayan insan sayısı anlık 2.000.000'dan fazla. MTA ve SAMP'ın akşamları toplamı 100.000 oluyor zaten.

Crack önermiyorum. Yine de bir çözüm var. Önce CLEO Library adresinden CLEO'yu yükleyin ve kurun. Daha sonra GTA San Andreas AntiCrash SA-MP 0.3.7 Mod - GTAinside.com buradan Anti Crasher indirin. Bu dosya SAMP için olsa da tek oyunculuda çalışacağını düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez.
1608009823649.png

Kardeşim dediklerimi aynen yap.(nereye kadar açılıyorsa)
1) Oyunu aç alt + tab yapıp çık.
2)Görev yöneticisine giriş yap.
3)Oradan ayrıntılar kısmına gel bana fotoğraf at.

Ha bir de uygulamayı çalıştırmayı Win Xp falan yaptın değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı