S slayer644 Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #11 RicardoQuaresmaQ7 dedi: Ben yanlış görmüşüm kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de hatam var. Eski üçlemenin satıldığını bilmiyordum. ElderAssassin dedi: Steam'de yok ancak Rockstar Games'in sitesinde satılıyor. Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store Grand Theft Auto: The Trilogy includes: • Grand Theft Auto III • Grand Theft Auto: Vice City • Grand Theft Auto: San Andreas store.rockstargames.com Genişletmek için tıkla... @ElderAssassin hocam teşekkürler bilmiyordum bu haftaya alırım muhtemelen.
RicardoQuaresmaQ7 dedi: Ben yanlış görmüşüm kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de hatam var. Eski üçlemenin satıldığını bilmiyordum. ElderAssassin dedi: Steam'de yok ancak Rockstar Games'in sitesinde satılıyor. Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store Grand Theft Auto: The Trilogy includes: • Grand Theft Auto III • Grand Theft Auto: Vice City • Grand Theft Auto: San Andreas store.rockstargames.com Genişletmek için tıkla... @ElderAssassin hocam teşekkürler bilmiyordum bu haftaya alırım muhtemelen.