T Teniag Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 Oyunu kayıt etmeye çalışırken "şu anki oyununuzu kayderderken bir hata ile karşılaşıldı. Lütfen kayıtlı oyun dosyanızı kontrol edin" diyor. Çözümü nedir?
Oyunu kayıt etmeye çalışırken "şu anki oyununuzu kayderderken bir hata ile karşılaşıldı. Lütfen kayıtlı oyun dosyanızı kontrol edin" diyor. Çözümü nedir?
Çözüm Herixa 25 Nisan 2021 Scrpit Dosyası.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bunu indirin ve oyunun dosya konumunu açın, indirdiğiniz dosyaların içinde ki ''Script'' klasöründe ki 2 dosyayı oyunun ''Data'' klasörüne atın.
Scrpit Dosyası.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bunu indirin ve oyunun dosya konumunu açın, indirdiğiniz dosyaların içinde ki ''Script'' klasöründe ki 2 dosyayı oyunun ''Data'' klasörüne atın.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.683 Çözümler 24 25 Nisan 2021 #2 Scrpit Dosyası.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bunu indirin ve oyunun dosya konumunu açın, indirdiğiniz dosyaların içinde ki ''Script'' klasöründe ki 2 dosyayı oyunun ''Data'' klasörüne atın. Son düzenleme: 25 Nisan 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Scrpit Dosyası.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bunu indirin ve oyunun dosya konumunu açın, indirdiğiniz dosyaların içinde ki ''Script'' klasöründe ki 2 dosyayı oyunun ''Data'' klasörüne atın.
KS KS T Teniag Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #3 direk rar olarak mı atıyoruz? Artı 0 Eksi
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.683 Çözümler 24 25 Nisan 2021 #4 Teniag dedi: Direkt RAR olarak mı atıyoruz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. İndirdiğiniz dosyayı açın ve Script klasöründe ki dosyaları atın. Artı 0 Eksi
Teniag dedi: Direkt RAR olarak mı atıyoruz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. İndirdiğiniz dosyayı açın ve Script klasöründe ki dosyaları atın.
KS KS T Teniag Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #5 teşekkürler Artı 0 Eksi
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.683 Çözümler 24 25 Nisan 2021 #6 Teniag dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretleyin, başkaları da faydalansın. Artı 0 Eksi
Teniag dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretleyin, başkaları da faydalansın.
Armypat Femtopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #7 Herixa dedi: Hocam sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretleyin, başkaları da faydalansın. Genişletmek için tıkla... hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum ama bende hiç klasör yok yani kayıt klasörü ne ortak belgelerde ne de başka yerde Artı 0 Eksi
Herixa dedi: Hocam sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretleyin, başkaları da faydalansın. Genişletmek için tıkla... hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum ama bende hiç klasör yok yani kayıt klasörü ne ortak belgelerde ne de başka yerde