Çözüldü GTA San Andreas save dosyası çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

GigaIcardi

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-3320M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz
Takılı RAM 4,00 GB
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
GTA San Andreas oynarken aylarca uğraştığım oyun çöp oldu; yanlışlıkla "oyun yükle" yerine "oyunu sil" seçeneğine bastım (72. görev: Stopaway). Uğraşmamak için save dosyası indirip kaldığım görevi GTA San Andreas User Files klasörüne attım, ancak oyunu açınca yine baştan başlattı. YouTube'da bununla alakalı sadece 3-4 video var ve hiçbiri işe yaramadı.

Çözüm
GTA San Andreas oynarken aylarca uğraştığım oyun çöp oldu; yanlışlıkla "oyun yükle" yerine "oyunu sil" seçeneğine bastım (72. görev: Stopaway). Uğraşmamak için save dosyası indirip kaldığım görevi GTA San Andreas User Files klasörüne attım, ancak oyunu açınca yine baştan başlattı. YouTube'da bununla alakalı sadece 3-4 video var ve hiçbiri işe yaramadı.
Downgrade yapmalısın.
Downgrade yapmalısın.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı