M mccengaver Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar. GTA san adreas da şöyle bir sorunum var: İnternetten Save dosyası indirdim ve açmak istediğimde oyun en baştan başlıyor. Bunun bir çözümü var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler
Arkadaşlar iyi akşamlar. GTA san adreas da şöyle bir sorunum var: İnternetten Save dosyası indirdim ve açmak istediğimde oyun en baştan başlıyor. Bunun bir çözümü var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler
KS KS M mccengaver Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #11 TommyVercetti003 dedi: Orijinal değilse kuvvetle muhtemel kilitlerler konuyu.(Adminler) O zaman save dosyaları bozuktur, Gta İnside sitesinden dene ben oradan yaptım. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim,cevabınız için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
TommyVercetti003 dedi: Orijinal değilse kuvvetle muhtemel kilitlerler konuyu.(Adminler) O zaman save dosyaları bozuktur, Gta İnside sitesinden dene ben oradan yaptım. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim,cevabınız için teşekkür ederim
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 26 Ekim 2020 #12 Ajan_47 dedi: Maddi olarak değil hocam Steam versiyonu sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Ha evet Fps sıkıntısı var orada. Fps kilidi açık olmalı. Artı 0 Eksi
Ajan_47 dedi: Maddi olarak değil hocam Steam versiyonu sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Ha evet Fps sıkıntısı var orada. Fps kilidi açık olmalı.
Mertcan KALELİ Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #13 Hemen sayfanın altında benzer konular var belki oradan yardım alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 26 Ekim 2020 #14 TommyVercetti003 dedi: Ha evet Fps sıkıntısı var orada. Fps kilidi açık olmalı. Genişletmek için tıkla... Aslında oyunlarda Fps düşünce 'kasar' ama bunda 'tekliyor' benim gözlemim. Artı 0 Eksi
TommyVercetti003 dedi: Ha evet Fps sıkıntısı var orada. Fps kilidi açık olmalı. Genişletmek için tıkla... Aslında oyunlarda Fps düşünce 'kasar' ama bunda 'tekliyor' benim gözlemim.
KS KS M mccengaver Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #15 Mertcan KALELİ dedi: Hemen sayfanın altında benzer konular var belki oradan yardım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Mertcan KALELİ dedi: Hemen sayfanın altında benzer konular var belki oradan yardım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkür ederim.
Mertcan KALELİ Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #16 Bir şey değil Artı 0 Eksi
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 26 Ekim 2020 #17 Hocam olup olmadığıyla ilgili bilgi verirsen sevinirim, iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
KS KS M mccengaver Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #18 TommyVercetti003 dedi: Hocam olup olmadığıyla ilgili bilgi verirsen sevinirim, iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Her şeyi dendim hocam olmadı maalesef Artı 0 Eksi
TommyVercetti003 dedi: Hocam olup olmadığıyla ilgili bilgi verirsen sevinirim, iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Her şeyi dendim hocam olmadı maalesef
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 26 Ekim 2020 #19 mccengaver dedi: Her şeyi dendim hocam olmadı maalesef Genişletmek için tıkla... Oyununda bir sorun var o zaman, yoksa olması lazımdı, oyunu silip tekrar yükleme şansın var mı? Artı 0 Eksi
mccengaver dedi: Her şeyi dendim hocam olmadı maalesef Genişletmek için tıkla... Oyununda bir sorun var o zaman, yoksa olması lazımdı, oyunu silip tekrar yükleme şansın var mı?
Mertcan KALELİ Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #20 YouTube'den yardım almayı denesen çözümler bitmez bende Artı 0 Eksi