M mccengaver Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar. GTA san adreas da şöyle bir sorunum var: İnternetten Save dosyası indirdim ve açmak istediğimde oyun en baştan başlıyor. Bunun bir çözümü var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler
Arkadaşlar iyi akşamlar. GTA san adreas da şöyle bir sorunum var: İnternetten Save dosyası indirdim ve açmak istediğimde oyun en baştan başlıyor. Bunun bir çözümü var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 26 Ekim 2020 #21 TommyVercetti003 dedi: Oyununda bir sorun var o zaman, yoksa olması lazımdı, oyunu silip tekrar yükleme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Ha bir de save dosyasını doğru yere attığından emin misin? Artı 0 Eksi
TommyVercetti003 dedi: Oyununda bir sorun var o zaman, yoksa olması lazımdı, oyunu silip tekrar yükleme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Ha bir de save dosyasını doğru yere attığından emin misin?
Mertcan KALELİ Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #22 Bilgisayarım>belgelerim>GTA San Andreas user files e atması gerekmiyor mu? Önceki yanıtımda söylemiştim. Artı 0 Eksi
Bilgisayarım>belgelerim>GTA San Andreas user files e atması gerekmiyor mu? Önceki yanıtımda söylemiştim.
Windows_Efe Picopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 30 Ekim 2020 #23 Hayret konu kilitlenmemeiş. Artı 0 Eksi