Gta San Andreas Siyah Ekran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

WereBear

Kilopat
Daha fazla  
GTA San Andreas'ı sorunsuz bir biçimde oynuyordum. Ama bir görevde siyah ekran oluyor ve düzelmiyor. Görevde polis bizi arıyor ve onunla buluşmamızı istiyor buluştuktan sonra molotof kokteyli almaya gidiyorsunuz. Aldıktan sonra çete evine atıyorsunuz sonra ev yanmaya başlıyor ama içinde bir kız kalıyor o kızı kurtarmamız lazım. Eve giriyorum üst kata çıkıyorum tam kapıdan içeriye gireceğim siyah ekran çıkıyor hata felan vermiyor. ESC'ye bastığımda da menüde oluyor yani galiba orada bir sinematik var ama onu göstermiyor. Bunu nasıl çözerim ?

Oyun orjinal değil ve oyunu setup olarak kurmadım. RİP olarak indirmiştim. Benve sorun bundan kaynaklanıyor. Çünkü RİP olunca bazı ses dosyaları ve videolar siliniyor. Güncelleyi yaptım ama Patch Error veriyor. Hatada Old File Not Found yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun orjinal değil ve oyunu setup olarak kurmadım. RİP olarak indirmiştim. Benve sorun bundan kaynaklanıyor. Çünkü RİP olunca bazı ses dosyaları ve videolar siliniyor. Güncelleyi yaptım ama Patch Error veriyor. Hatada Old File Not Found yazıyor.
Oyun 2.5 dolar'a düşmüşken korsan kullanmak senin vaktini boşa harcar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı