B Berdan akcan Centipat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 243 12 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar GTA SA'nın Steam versiyonuna sahibim Cleo 4'ü kuruyorum fakat sol alt köse de gozukmuyor. Nasıl mod yaparım Steam versiyonda? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2020
Arkadaşlar GTA SA'nın Steam versiyonuna sahibim Cleo 4'ü kuruyorum fakat sol alt köse de gozukmuyor. Nasıl mod yaparım Steam versiyonda?
M MasterXHamdi Decapat Katılım 10 Eylül 2019 Mesajlar 80 17 Eylül 2020 #2 Asi loader kurdunuz mu? Ve Cleo 4.3.22 mi kurdunuz? Artı 0 Eksi
E emirrss_0 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 Bende de olmuyor bende steamden oynuyorum Berdan akcan dedi: Arkadaşlar GTA SA'nın Steam versiyonuna sahibim Cleo 4'ü kuruyorum fakat sol alt köse de gozukmuyor. Nasıl mod yaparım Steam versiyonda? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bende de olmuyor bende steamden oynuyorum Berdan akcan dedi: Arkadaşlar GTA SA'nın Steam versiyonuna sahibim Cleo 4'ü kuruyorum fakat sol alt köse de gozukmuyor. Nasıl mod yaparım Steam versiyonda? Genişletmek için tıkla...