Sürprizbozan GTA San Andreas Tempenny'nin görevlerini niye yapıyoruz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

720718

Centipat
GTA San Andreas'ta tempenny denilen karaktersiz bir karakter var. Bu karakter bize zorla görev yaptırıyor. Direkt kafasına sıkıp işi niye bitirmiyoruz? Bizi yönetmesine niye izin veriyoruz? Verdiği görevler çok ağır ihanet görevleri. Senaryoda bir yeri mi var yoksa öylesine mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başçavuşa kafa tutamazsın.

Senaryoda tabiki yeri var, spoiler vermeyeceğin her ne kadar yılların oyunu olsa da . Ayrıca öyle dediğin gibi olsaydı o oyun hemen biterdi..

Sweet, hapisteyken başçavuşu öldürmeye kalkarsan Sweet'i de koğuşta indirirler. Bir insanın abisini kaybetmemek istemesi kadar normal bir şey göremedim.

Adam çeteler üstünde güç kurmuş ve kıdemli bir polis. Yani öyle kafasına sıkayım da iş bitsin diyebileceğin kadar basit bir adam değil. Bunun sinyalini oyunun başlarındaki bir kaç telefon çağrısı ile veriyorlar.

Oyunun başında bir polis cinayetinde kullanılan silahı bizim üzerimizden çıkmış gibi gösterip bizi doğrudan polis katili olarak suçlamakla tehdit ediyor. Başlangıç kısmındaki polis aracıyla yaptığımız gezintide bahsediliyor bundan. Kısaca seve seve ona çalışıyorsun. Oyunun tam neresindesin bilmediğimden daha ilerisi hakkında konuşmayacağım ama ona çalıştığın ve çalışmayı bıraktığın kısımların senaryo içerisinde mantıklı sebepleri var.

Bu arada GTA serisinde oynanış esnasında yaptıkların ile senaryonun gidişatını çok karşılaştırma. Senaryo kısmında tek bir cinayet ile işini bitirebileceklermiş gibi işleniyor. Ancak karakter açık dünyada orduyla savaşıyor. Öldükten sonra hastanenin ön kapısında spawn olup geri hayatına devam ediyor filan. Kısaca senaryonun gidişatını ara sahnelerden ibaret gibi görebilirsin. Oynanıştaki ana karakterimiz terminatör,ara sahnelerdeki ise normal bir insan. Senaryo gereği öyle canımız istediği gibi birilerini öldüremiyoruz.

Son düzenleme:
Gta 5 bitirmiştim. Gta sa başlamıştım tam anlamıyla isinmistim oyuna tek aklımda bu vardı. Bunu da çözdünuz teşekürler. Şimdi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…