Merhaba, cihazıma GTA San Andreas: The Trilogy yükledim. Oyun güzel fakat ama cihazım kötü olduğu için oyun çok kasıyor.
Grafik ayarlarından bütün ayarları en düşüğe çektim, ama halen kasıyor. Oyunda gölgeleri kapat veya yansımaları kapat gibi bir ayar yok. Herhalde oyun bu yüzden kasıyor.
İnternetten araştırdım herhangi bir sonuç bulamadım. Yabancı kaynaklara baktım herhangi bir sonuç bulamadım.
Acaba bu oyun için grafikleri düşürebilecek, gölgeleri kapatabilecek vs. bir Config dosyası var mı? Oyunun kurulu olduğu yere atabileceğimiz.
Şimdiden teşekkürler.
Grand Theft Auto III, Vice City ve San Andreas oyunları için 2023 resmi Türkçe yamaları çıktı! Oyunlarınızı tamamen Türkçe oynayın ve Türkçe yama indirme rehberimizle keyfinize bakın.
Grand Theft Auto III, Vice City ve San Andreas oyunları için 2023 resmi Türkçe yamaları çıktı! Oyunlarınızı tamamen Türkçe oynayın ve Türkçe yama indirme rehberimizle keyfinize bakın.
@Silinen üye 2. link eski versiyon için yapılmış bir Türkçe yama. 1. link ise DE Pack 3.5 GB civarı.
Sadece basit bir Config dosyası istemiştim gölgeleri vs. kapatabilecek.
@Silinen üye 2. link eski versiyon için yapılmış bir Türkçe yama. 1. link ise DE Pack 3.5 GB civarı.
Sadece basit bir Config dosyası istemiştim gölgeleri vs. kapatabilecek.
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın Türkçe dil desteği yok mu? Topluluk tarafından geliştirilen Türkçe yama sürümleriyle oyunları Türkçe oynayın ve keyfini çıkarın.
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın Türkçe dil desteği yok mu? Topluluk tarafından geliştirilen Türkçe yama sürümleriyle oyunları Türkçe oynayın ve keyfini çıkarın.