Turanertu Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 GTA san adreas indirdim, APK Türkçe yama nasıl kuracağım virüs olmadan? Yardim acil.
XacnTM Developer Decapat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 289 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Grafik Kartı : Intel Irıs Xe Ram : 8 GB DDR4 ram İşlemci : i5-1135g7 2.42ghz SSD : 500gb Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #2 Turanertu dedi: GTA san adreas indirdim, APK Türkçe yama nasıl kuracağım virüs olmadan? Yardim acil. Genişletmek için tıkla... İnternette GTA SA Türkçe dosya diye arat bir txt dosyasi indireceksin o dosyayi APK editor veya MT Manager ile yapip ilgili yere yapiştir ve APK'yi imzalayip kur ve başlat.
Turanertu dedi: GTA san adreas indirdim, APK Türkçe yama nasıl kuracağım virüs olmadan? Yardim acil. Genişletmek için tıkla... İnternette GTA SA Türkçe dosya diye arat bir txt dosyasi indireceksin o dosyayi APK editor veya MT Manager ile yapip ilgili yere yapiştir ve APK'yi imzalayip kur ve başlat.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.487 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #3 Turanertu dedi: GTA san adreas indirdim, APK Türkçe yama nasıl kuracağım virüs olmadan? Yardim acil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Turanertu dedi: GTA san adreas indirdim, APK Türkçe yama nasıl kuracağım virüs olmadan? Yardim acil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et