GTA San Andreas Türkçe yama nasıl kurulur?

Yasin Temel

Centipat
Birçok video izledim ve denilenleri yaptım ama bir türlü Türkçe yapamadım oyunu. Bu arada orijinal oyun yani Rockstar Games'den aldım. Nasıl Türkçe yapabilirim?

Ben şu sitede ki dosyayı indirdim ve oyun dosyalarının kurulu olduğu yerde ki "Grand Theft Auto San Andreas > Text" dosyasının içerisine attım. Oyunun hem alt yazıları hemde ana menüsü dahil olmak üzere Türkçe hale geldi. Dosyayı virüs kontrolünden geçirip, rahatlıkla kurabilirsin. Text dosyası değiştiği için launcher üzerinden olası bir ban söz konusu olacağınıda sanmıyorum.

teşekkürler birde oyunda mouse'ı hareket ettiremiyorum yani karakter surekli aynı yöne bakarak yuruyor bu yuzden hiçbirsey göremiyorum bunu nasıl çözebilirim

Bende fare sorunu yaşanmıyor. Bağlantıda ayrı bir çözüm sunulmuş.

teşekkürler birde oyunda mouse'ı hareket ettiremiyorum yani karakter surekli aynı yöne bakarak yuruyor bu yuzden hiçbirsey göremiyorum bunu nasıl çözebilirim
Recep Baltaş' ın paylaştığı içeriği yükle sonra dosya konumuna yapıştır ve o yapıştırdığını masaüstüne kısayol yollayıp kullan düzeliyor.

Bu sorun ile ilgili dün bir gönderi paylaştım, onuda şuraya bırakıyorum. İster videoda ki adımları uygula, ister Recep Baltaş'ın yorumunda ki yönergeleri uygula, seni çözüme kavuşturacaktır.

Dediğinizi aynen yaptım ama yine İngilizce. Kafayı yiyeceğim.
Dediğinizi yapıyorum ama oyunu başlatırken Launcher'da 3 MB indiriyor ve İngilizce oluyor tekrardan.

Bu linkten indirip dosya konumunu açıp text klasörü içindeki tüm dosyaları siliyorum ve indirdiğim Türkçe yama dosyasını atıyorum. Oyunu açmaya çalıştığımda ise 3 MB'lik güncelleme yapıyor Rockstar Games Launcher ve tekrar sildiğim klasörler geri geliyor, Türkçe olmuyor. Kafayı yemek üzereyim bunu nasıl engelleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyunçevirinin yaptığı dosyayı indirdim, 2 klasör çıkıyor karşımıza ''text'' ''models'' ikisininde içeriklerini itinayla oyunun bulunduğu klasörlere yaptım değişen tek şey ay yıldız fontu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…