ardqflex Kilopat Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 48 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 SA: MP Oynuyorum, GTA San Andreas'ın belgesi yok nasıl çözebilirim sorunu? Dosya Ekleri Adsız.png 7,4 KB · Görüntüleme: 254
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 23 Mayıs 2021 #2 ardqflex dedi: SA: MP Oynuyorum, GTA San Andreas'ın belgesi yok nasıl çözebilirim sorunu? Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim genelde %appdata% de olmuyormuydu? Artı 0 Eksi
ardqflex dedi: SA: MP Oynuyorum, GTA San Andreas'ın belgesi yok nasıl çözebilirim sorunu? Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim genelde %appdata% de olmuyormuydu?
barstas Zeptopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Mayıs 2021 #3 Bi' aralar bende RolePlay oynuyordum, 4-5 senedir. Arama yerine "GTA" yazınca çıkması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS ardqflex Kilopat Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 48 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #4 barstas dedi: Bi' aralar bende RolePlay oynuyordum, 4-5 senedir. Arama yerine "GTA" yazınca çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... maalesef çıkmıyor 332579 dedi: Hocam benim bildiğim genelde %appdata% de olmuyormuydu? Genişletmek için tıkla... hayır, belgelerim'e gta san andreas user files gibi birşey geliyordu fakat artık gelmiyor Artı 0 Eksi
barstas dedi: Bi' aralar bende RolePlay oynuyordum, 4-5 senedir. Arama yerine "GTA" yazınca çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... maalesef çıkmıyor 332579 dedi: Hocam benim bildiğim genelde %appdata% de olmuyormuydu? Genişletmek için tıkla... hayır, belgelerim'e gta san andreas user files gibi birşey geliyordu fakat artık gelmiyor